Het Grote Slagharen Paasfeest op zondag 16 april

Attractie- & Vakantiepark Slagharen organiseert op zondag 16 april Het Grote Slagharen Paasfeest. De dag start met een zoektocht naar chocolade eieren die in het park zijn verstopt. Vervolgens vinden er spetterende optredens plaats met onder andere Jannes, Lange Frans en een special guest. Het evenement is inbegrepen bij de toegang tot het attractiepark.

Op zoek naar het gouden ei

In de ochtend wordt er gestart met een zoektocht naar duizenden chocolade eieren die in het park zijn verstopt door de paashaas. Echte speurneuzen kunnen ook op zoek gaan naar een gouden exemplaar, waarmee je een verblijf op het vakantiepark kunt winnen. De allerkleinsten maken tevens kans op te gekke prijzen als zij verkleed komen als hulppaashaas.

 

 

Jannes, Lange Frans en meer

Vanaf 11.00 uur vinden er op het podium voor de Free Fall de hele dag optredens plaats met onder andere Jannes, Lange Frans, Michael Bryan, Raak, Dave Dekker en Ridder van Kooten. Uiteraard zullen de mascottes Randy & Rosie ook nog even langskomen en wordt binnenkort bekendgemaakt wie de special guest is.

 

 

Het Grote Slagharen Paasfeest is een samenwerking met 100% NL en Sterren on tour. Tickets zijn te koop voor € 12,50 per persoon inclusief toegang tot het attractiepark via www.slagharen.com.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.