Ontdek het event Jus D’Orange op Kingsday Festival Leiden

Nadat Armin van Buuren vele jaren traditiegetrouw aanwezig was met zijn eigen evenement op Koningsdag in Leiden, zal deze keer een geheel nieuw evenement het levenslicht zien. Firma Bolwerk & KLIKK events presenteren: Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden.

Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden is een groots opgezet Koningsdagfestival, waarin een breed scala aan muziekstijlen zullen voorbijkomen. Van disco tot hiphop en van R&B tot house. Grote (inter)nationaal bekende namen zullen worden aangevuld met talent van Leidse bodem om zo een gevarieerd programma aan te bieden, met daarin voor ieder wat wils.

 

 

Het festival zal ook ruimte bieden aan een heerlijk foodcourt

De locatie van het evenement is nu al uniek. Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden zal plaatsvinden op het toekomstige Cultuurplein Lammermarkt bij Molen de Valk. Zoals iedere Leidenaar weet, wordt op deze locatie momenteel hard gebouwd aan de ondergrondse parkeergarage en het aanleggen van een park. Pas begin 2018 zal dit terrein helemaal af zijn. De Gemeente Leiden maakt voor Koningsdag alvast een uitzondering voor Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden. Een geweldige gelegenheid voor iedereen om kennis te maken met het nieuwe Cultuurplein.

De komende tijd worden meer details bekend gemaakt over het programma, het foodcourt en meer, dus houdt onze Facebookpagina in de gaten! Zet het alvast in je agenda want Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden wil je absoluut niet missen! En wees eerlijk: Wie wil er tegenwoordig nog in een overvolle trein richting Amsterdam als je in ons prachtige Leiden ook lekker kunt feesten?

 

 

Kaartverkoop Jus D’Orange

Kaartverkoop start vrijdag 17 maart om 12:00 uur
Evenement: Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden
Locatie: Lammermarkt / Molen de Valk
Datum: Koningsdag, donderdag 27 april 2017
Tijd: van 13.00 tot 23.00
Line-up: Lucas & Steve, Kraantje Pappie & Fiesta Macumba. In de komende weken maakt de organisatie meer artiesten bekend via de Facebookpagina van het festival.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.