Met de Lentepas van Keukenhof begint de Lente pas!

Een lente is niet compleet zonder geregelde bezoeken aan de mooiste bloemententoonstelling van Nederland. Keukenhof heeft een aantrekkelijke mogelijkheid om optimaal van het park te genieten. De Lentepas geeft gedurende de gehele openstelling van 23 maart t/m 21 mei 2017 toegang tot alle onderdelen van het bloemenpark van 32 ha inclusief de speciale evenementen. Dat betekent “Keukenhof-genieten” wanneer men wil.

 

 

Om al het schoons van Keukenhof Nederland in één dag te zien is een illusie. De evenementen en bloemschikdemonstraties, fietsen en fluistervaren, het Dutch Design mozaïek, het themapaviljoen Tulpomania, de fashion-tentoonstelling van orchidee en anthurium en de kunstwerken zijn de moeite waard om meerdere malen van Keukenhof te genieten. De wekelijks wisselende bloemenshows in de paviljoens zijn boeiend. De inspiratietuinen zijn verrassend en inspirerend; vol ideeën, trends en toepassingen voor in uw eigen tuin.

 

 

Voor het aanvragen van de Lentepas 2017 kunt u het formulier van de website gebruiken www.keukenhof.nl. De Lentepas is persoonlijk en is ook bij de kassa te verkrijgen. Voorafgaand aan de opening is de lentepas alleen te koop aan de kassa bij de hoofdentree op maandag 20, dinsdag 21 en woensdag 22 maart van 10.00 uur tot 16.00 uur. Indien u de pas niet persoonlijk kunt afhalen verzoeken wij u een pasfoto mee te geven. De kassa is van 23 maart t/m 21 mei geopend van 8.00 tot 18.00 uur. Het park blijft tot 19.30 uur open.

Prijzen Lentepassen 2017
Volwassenen € 45,-
Volwassenen incl. parkeren € 57,-
Kinderen (4-11 jr) € 17,50

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.