Eind maart is het de Europese Gay Ski Week in de Franse sneeuw!

Van 18 t/m 25 maart 2017 staat Les Menuires in het teken van de Europese Gay Ski Week 2017. Met een uitgebreid programma boordevol, muziek, poolparty’s en natuurlijk tijd op de piste, worden bezoekers uit heel Europa in het Franse skidorp in Savoie Mont Blanc ontvangen.

Begin april gaan de activiteiten in Les Menuires verder met een Wellness-week met een interessant programma voor een ieder die in een prachtig landschap wil bijkomen van de drukte. Het laatste grote thema-evenement voor het einde van het seizoen op 21 april 2017.

 

 

Bonkende beats en een hoop testosteron

Op zaterdag 18 maart 2017 worden zo’n 600 bezoekers verwacht voor de European Gay Ski Week, het grootste Gay wintersport- en muziekfestival van Europa, in het Franse Les Menuires. Het evenement is een samenwerking tussen Pure Organisation en Attitude en zal plaats vinden in Les Menuires en Les Trois Vallées. Met een speciale evenementenpas krijgen bezoekers toegang tot diverse feesten, kortingen op skihuur, lessen en passen. Meer informatie over de Gay Ski Week vind je op de website: www.europeangayskiweek.com

 

 

Wellnessweek in de sneeuw

Een massage, duik in het zwembad of een workshop om met stress om te leren gaan. De Wellness week van 1 t/m 7 april in Les Menuires is hét moment om tot rust te komen in een prachtige omgeving. In samenwerking met diverse organisaties en merken, zoals Puressentiel, biedt Les Menuires een gevarieerd programma voor heel de familie, geeikt op het welzijn voor zowel lichaam als geest. Dagelijks staan er verschillende sessies op de planning waarvoor kan worden ingetekend op het plaatselijke VVV in Frankrijk. Les Menuires biedt voor de Wellness week een speciaal familiearrangement aan:

Verblijf van 1 t/m 8 april 2017
Inclusief 7 overnachtingen in een appartement voor 4 personen
Skipassen voor Les 3 Vallées – 6 dagen
Activiteitenpassen voor 5 wellnessactiviteiten naar keuze
Boeken kan op de website van Les Menuires.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.