XQISIT lanceert nieuwe reeks telefoonaccessoires speciaal voor reizigers

XQISIT, hét merk van telefoonaccessoires voor de on-the-go generatie, lanceert een nieuwe reeks accessoires. De nieuwe oplaadstekkers, draagbare speaker, Flex Shell en Metallic Shell cases zijn speciaal ontworpen voor reizigers, die daardoor goed beschermd en uitgerust op reis kunnen.

XQISIT introduceert twee nieuwe oplaadstekkers: de Qualcomm 3.0 Travel Charger en de Qualcomm 3.0 Car Charger die vier keer sneller laden dan een standaard oplader. De nieuwe XQISIT Travel Charger biedt output in meerdere sterktes waardoor deze alle devices, zoals smartphones en tablets, eenvoudig en razendsnel op kan laden. Heel handig wanneer je op reis in Spanje bent je telefoon opgeladen moet zijn. Hetzelfde geldt voor de nieuwe XQISIT Car Charger. Hiermee is de gebruiker in staat om in iedere auto hun device supersnel op te laden.

 

 

XQISIT lanceert ook de Bluetooth speaker S300. De S300 bevat twee 3W speakers en ingebouwde 6W subwoofer, beschikt over Bluetooth 4.0, heeft een bereik van meer dan tien meter en kan tot zes uur onafgebroken muziek afspelen. Bij zulke langdurige streaming gaat een smartphonebatterij een stuk sneller leeg, maar omdat de S300 ook als powerbank fungeert hoeven bezitters niet bang te zijn dat ze snel zonder stroom zullen komen te zitten. Dankzij de discrete afmetingen past de S300 makkelijk in een kleine rugzak en kan deze dus mee naar elke beach party, BBQ-disco of zwoele zomeravond in het park.

 

 

De nieuwe serie producten van XQISIT wordt aangevuld met Metallic Shell en Flex Shell telefoonhoesjes die smartphones een wereldse uitstraling geven en tegelijkertijd voor goede bescherming zorgen. De hoesjes zijn simplistisch met een frisse en strakke uitstraling, waardoor ze geschikt zijn voor zowel man als vrouw.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.