Lovebus-koppels werden voor vertrek naar Parijs verrast door Lange Frans

Het D-reizen valentijnsweekend is vanmorgen muzikaal van start gegaan bij de Jaarbeurs in Utrecht. De 20 gelukkige winnende koppels, die bij de reisorganisatie een driedaagse trip met de Lovebus naar Parijs wonnen, werden voor vertrek verrast met een persoonlijke Valentijnsrap van Lange Frans. De Amsterdamse rapper schreef de rap speciaal voor alle prijswinnaars en bracht deze live ten gehore terwijl de koppels genoten van een heerlijk ontbijt in Franse stijl.

BUSschuitje

De koppels wonnen de driedaagse trip naar Parijs met de luxe Lovebus van de Jong Intra Vakanties door te vertellen met wie zij het liefst een BUSschuitje zouden willen eten in de stad van de liefde. De 20 meest bijzondere, grappige en ontroerende verhalen, waaronder het liefdevolle verhaal van twee jeugdliefdes die elkaar na jaren terugvonden via Facebook en het 15-jarige vriendschapsjubileum van twee hartsvriendinnen, werden beloond met twee plaatsbewijzen voor de Lovebus en een muzikale verrassing van Lange Frans. De rapper kreeg de eer om alle verhalen om te zetten in een persoonlijke valentijnsrap waarmee hij menig winnaar wist te raken. Na een lekker Frans ontbijtje stapten de winnaars rond 10.00 uur op de bus richting Parijs. Het hele weekend kunnen zij zich tegoed doen aan alle romantische highlights van de stad om op zondag 19 februari terug te keren naar Nederland.

 

 

De Lovebus is een initiatief van D-reizen, de reisorganisatie die garant staat voor een zorgeloze vakantie. Hoe lang of kort ook, D-reizen biedt alle mogelijkheden om slim, snel en gemakkelijk een reis te boeken.

 

 

Wat D-reizen kenmerkt is de persoonlijke service en de warme, gezellige sfeer; de ludieke actie met de Lovebus is dan ook D-reizen ten voeten uit.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.