Van The Phantom of the Opera tot een avond met James Bond: Elbphilharmonie in Hamburg organiseert extra zomerconcerten

Vanwege de overweldigende belangstelling presenteert de Elbphilharmonie Hamburg extra zomerconcerten. De hele maand augustus biedt de Elbphilharmonie in de Grand Hall negentien zomerconcerten, waarbij een breed spectrum aan ensembles de zomeravonden vult.

Elk van de vier weken kent een eigen thema: wereldmuziek, filmmuziek, jazz en klassieke muziek. Woensdag 15 februari om 11:00 uur start de online voorverkoop voor de zomerconcerten, met een maximum van vier kaarten per persoon.

 

 

Een muzikale zomer in Hamburg betekent: overdag met een ijsje in de hand op het strand aan de Elbe, ‘s avonds genieten van een van de negentien zomerconcerten. De zomerconcerten openen met de Cubaanse pianoster Roberto Fonseca, één van de drijvende krachten achter de tweede generatie van de Buena Vista Social Club. Salif Keïta, al jaren één van de grootste Afrikaanse artiesten, sluit de wereldmuziekweek af. Hoogtepunten van de filmmuziekweek zijn Rupert Julian’s The Phantom of the Opera met live muziek en de legendarische filmmuziek van James Bond tijdens Chasing 007. In de jazzweek van het festival verwelkomt de Elbphilharmonie het Omar Sosa Quarteto AfroCubano: latin jazz en Afrikaans spiritualisme. Het ensemble Anima Eterna Brugge sluit de zomerconcerten af met The Gershwin Project.

 

 

Niet gelukt om kaarten te bemachtigen voor de zomerconcerten in Hamburg? Geen zorgen: het muziekprogramma 2017-2018 wordt in april bekendgemaakt, de voorverkoop hiervan start in juni.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.