Vakanties naar oostkust Engeland eenvoudig boekbaar

De National Coastal Tourism Academy (NCTA) lanceert Coastal Pass, een nieuwe vakantieboekingstool voor de oostkust van Engeland. De tool maakt het mogelijk om vanuit inspirerende video’s direct door te klikken naar boekbaar aanbod in de Engelse graafschappen Essex, East Yorkshire, Lincolnshire, Norfolk en Suffolk.

Coastal Pass is een vakantieboekingstool met interactieve video’s die de schoonheid van de Engelse oostkust tonen. De content is onderverdeeld in zes categorieën: “natuur en dieren in het wild”, “reizen door de geschiedenis”, “actieve vakanties”, “kunst en cultuur”, “leven aan de kust”, en “must see bezienswaardigheden aan de oostkust”. Bezoekers van de website www.coastalpass.com kunnen de inspirerende video’s uiteraard bekijken, maar zij kunnen in die video’s ook gelijk doorklikken naar activiteiten, hotels en restaurants die hen aanspreken en die zij aan hun persoonlijke reisplan willen toevoegen. Zij krijgen dan meer informatie over die specifieke diensten en het persoonlijk reisplan kan vanuit de tool ook rechtstreeks worden geboekt.

 

 

Reisplan op maat

Door gebruik te maken van Coastal Pass wordt het boekingsproces verkort. Daarnaast vestigt het de aandacht op de door buitenlandse bezoekers veelal nog onontdekte delen van de Engelse oostkust. Door het uitgebreide aanbod aan activiteiten, accommodaties en restaurants kan iedereen een reisplan samenstellen dat volledig aan zijn of haar wensen voldoet.

 

 

De Nederlandse markt heeft als eerste de kans om gebruik te maken van Coastal Pass, want Nederland is de eerste markt waar NCTA de tool inzet. Nederland is de derde grootste internationale markt voor de kust van Engeland en heeft rechtstreekse routes naar grote havens, zoals Hull en Harwich. Het is dan ook logisch dat NCTA de focus legt op de Nederlandse markt. “Nederlandse bezoekers van boven de 45 jaar vormen een groeiende doelgroep voor de oostkust van Engeland. Deze leeftijdsgroep zit veelal niet aan het hoogseizoen gebonden. Met Coastal Pass laten we zien wat het kustgebied van oost Engeland door het jaar heen te bieden heeft. Daarnaast maken we het met de tool gemakkelijk om een geheel persoonlijk reisplan op te stellen’’, aldus Samantha Richardson, directeur van NCTA.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.