Air Transat viert dit jaar haar 30-jarig bestaan

Air Transat, de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada, viert dit jaar haar 30-jarig bestaan. Om behaalde hoogtepunten en de toekomst te vieren, organiseert de maatschappij het hele jaar door verrassingen en speciale evenementen voor haar klanten, partners en medewerkers in Noord-Amerika en Europa.

Gestage groei

“Wij opereren in een krachtige en dynamische industrie die een gestage groei kent. Met 30 jaar ervaring is onze organisatie in staat zich aan te passen aan een veranderende omgeving en te voldoen aan de behoeften van de reizigers die zich steeds meer verbonden, verantwoordelijk en betrokken voelen”, aldus Jean-Marc Eustache, President en CEO van Transat. We kijken met vertrouwen uit naar de toekomst.

 

 

Het hele bedrijf werkt meer dan ooit in synergie om reizigers betrouwbaar vliegvervoer en persoonlijke service te bieden. Kortom, een complete en unieke reiservaring. Vakanties zijn zeer belangrijk en Canadezen en Europeanen kijken hier jaarlijks naar uit. Air Transat voelt zich bevoorrecht haar klanten te mogen vervoeren tijdens deze bijzondere momenten.

 

 

Speciaal logo

Air Transat heeft altijd geloofd in de magie van vakantie. Al 30 jaar weten wij welke gevoelens een vakantie oproept bij reizigers. Om de festiviteiten te lanceren, onthulde het bedrijf een speciaal logo: het getal 30 met een ster, het symbool van de Transat groep. Ook is een video gemaakt die de kijker meeneemt in de wereld van Transat. Andere activiteiten worden in de loop van het jaar onthuld.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.