Zwitserland op de Fiets en Wandelbeurs 2017

Zwitserland is aanwezig op de Fiets en Wandelbeurs, de grootste beurs in Europa voor fietsers en wandelaars, die op 11 en 12 februari 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht plaatsvindt.

Outdoorparadijs

Outdoorparadijs Zwitserland pakt ook dit jaar weer uit op de Fiets en Wandelbeurs. Bezoekers vinden informatie over het uitgebreide en uniform bewegwijzerde netwerk van SwitzerlandMobility, dat bestaat uit honderden routes voor wandelaars, fietsers/e-bikers, mountainbikers, kanoërs en zelfs skaters. Voor meerdaagse routes zijn arrangementen met verzorgd bagagevervoer boekbaar.

 

 

Win een bike van BMC bij de stand van Zwitserland Toerisme

Zwitserse experts verklappen met plezier hun fiets- en wandeltips in Zwitserland, tijdens de Fiets en Wandelbeurs op 11 en 12 februari 2017. Behalve Zwitserland Toerisme zijn ook de regio’s Fribourg, Ticino, Berner Oberland en Arosa-Lenzerheide vertegenwoordigd. Bezoekers kunnen met een Virtual Reality-bril door Zwitserland fietsen en maken met het ludieke ‘koestapel-spel’ kans om een bike van BMC te winnen: degene die de hoogste toren van houten koetjes bouwt, wint. De stand van Zwitserland Toerisme bevindt zich in hal 3 van de Jaarbeurs te Utrecht.

 

 

Koop je kaarten voor de Fiets & Wandelbeurs met korting

De Fiets & Wandelbeurs is 11 en 12 februari 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontdek het laatste nieuws op Fietsrondje.nl. Koop nu je entreekaartje met €4 korting en sla de wachtrijen voor de kassa over!

Comments are closed.