De Gelderse streken in de bus door de Randstad

Gelderland – Gelderland levert je mooie streken, met die slogan zetten de Gelderse streken, regio Arnhem Nijmegen, Veluwe, Achterhoek en Rivierenland, zich al geruime tijd op de kaart. Vanaf deze maand gebeurt dat ook op ludieke wijze in de Randstad. Een jaar lang rijdt een bestickerde Gelderse streken bus in en rond Amsterdam.

De bus van de Gelderse Streken

De bus van de Gelderse Streken

Eén uur reizen

Op de bus zijn een aantal eyecatchers op het gebied van natuur, cultuur en steden in de Gelderse streken te zien. Belangrijke boodschap is dat al dit moois op slechts één uur vanaf Amsterdam is te bewonderen.

 

 

De bus zal het komende jaar op verschillende lijnen worden ingezet om een zo groot mogelijk publiek te bereiken. Het uiteindelijke doel is een toename van het inkomend toerisme, zowel nationaal als internationaal.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.