Vacanceselect introduceert wederom nieuwe glampinginnovatie: Safaritent Deluxe

Nóóit meer sjokken naar de sanitaire ruimte met je afwasteiltje vol met vuile pannetjes en borden. Nee, zelfs nóóit meer de vaten doen, maar meteen na het eten die activiteiten ondernemen die je echt leuk vindt. Vacanceselect introduceert voor het komende seizoen de Safaritent Deluxe, mét afwasmachine en airconditioning. Deze gloednieuwe glampingaccommodatie vormt het perfecte onderkomen op de camping deze zomer en is het antwoord op de vraag van veel kampeerders naar een luxe verblijf op de camping.

Veel luxe en ruimte in de nieuw ontworpen Safaritent Deluxe, inclusief airco, vaatwasser, drie slaapkamers en een eigen badkamer

Veel luxe en ruimte in de nieuw ontworpen Safaritent Deluxe, inclusief airco, vaatwasser, drie slaapkamers en een eigen badkamer

Luxer en groter

De nieuwe Safaritent Deluxe is luxer en groter dan de reeds bestaande Safaritent Select, die Vacanceselect reeds in 2014 introduceerde. Naast een afwasmachine zijn de meeste Safaritenten Deluxe voorzien van airconditioning en een vaatwasser. Daarnaast heeft deze accommodatie drie slaapkamers, een eigen badkamer met een wastafel, brede douchecabine en toilet. Buiten geniet je op je eigen overdekte terras. De Safaritent Deluxe is er in twee uitvoeringen, een type van 55 m² en een type van maar liefst 64 m².

 

 

Onderzoek: graag zelf koken

Vorig jaar bleek tijdens het Nationale Camping- en Glampingonderzoek, uitgevoerd in opdracht van Vacanceselect, dat slechts drie procent van de kampeerders nooit zelf kookt op vakantie en dat ruim vijftig procent zelfs nog bijna elke dag zelf op de camping zijn warme maaltijden bereidt. Loek van de Loo, directeur Vacanceselect: “Uitvoering en inrichting van deze nieuwe Safaritent Deluxe sluit naadloos aan bij de huidige behoefte van de kampeerder. Kinderen vieren vakantie op de camping, terwijl de ouders gerieflijk relaxen, zonder het gevoel te verliezen in de buitenlucht te verblijven.

Razendsnelle introductie nieuwe glampeeraccommodaties

Twee weken geleden introduceerde Vacanceselect reeds de Airdreamer, dé glampingsensatie van het komend vakantieseizoen. Met de razendsnelle introductie van nieuwe glampingaccommodaties haakt Vacanceselect in op de snelle groei van de glampingmarkt. Van de Loo: “Elk seizoen neemt het aantal glampinggasten sterk toe, dat op zoek is naar een luxe en comfortabel verblijf. De kampeerder in de nabije toekomst gaat steeds meer eisen stellen. Deze wil namelijk veel groen en ruimte om zich heen, krijgt steeds meer een hekel aan massaliteit en gaat daarom juist op zoek naar een ‘individueel wow-gevoel’. “

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.