Zo vertrekken al jouw gadgets veilig van huis

Of je nou onderweg bent naar kantoor, een weekendje weg gaat of op wintersport bent: het vervoeren van kostbare gadgets is een bekend probleem. Onderweg wordt je smartphone of tablet blootgesteld aan ontelbaar veel risico’s. Wil je de gehele dag genieten van de functies van je toestel, dan is het van belang deze goed te beschermen. Nu is dit voor de meeste smartphones geen probleem, hiervoor zijn telefoonhoesjes te over beschikbaar.

Bescherm je kostbare gadgets

Bescherm je kostbare gadgets

Het wordt een ander verhaal voor een camera of kwetsbare MacBook. Hiervoor ben je veelal genoodzaakt een stevige cover of tas aan te schaffen. We zetten de handigste hulpjes voor onderweg op een rij, zo weet je zeker dat alle gadgets met een gerust hart mee op pad gaan.

Gadget Powerrrrr!

Naast bescherming is ook voldoende power van belang voor je gadgets. Maak daarom gebruik van een smartphonehoesje met ingebouwde accu of autolader met meerdere poorten. Wil je je eigen batterij tussendoor ook opladen? Maak dan gebruik van een handig 12V mini-koelkastje. Deze compacte gadget past onder iedere stoel of in een dashboardkastje en voorziet alle reizigers van een gekoeld tussendoortje.

Goed beschermd scherm

Één van de grootste kostenposten is de aanschaf van een nieuw scherm. Een lelijke barst na een stoot of val kan het zicht behoorlijk belemmeren. Gebruik je de smartphone ook tijdens het navigeren? Dan is dit absoluut hinderlijk en zelfs gevaarlijk. Zorg preventief voor een krachtige screenprotector, zodat klappen beter worden opgevangen en eventuele schade zelfs voorkomen wordt.

Veilig in de buurt

Kom je regelmatig zonder stroom te zitten met je smartphone? Maak dan gebruik van een QI-lader of powerbank. Een QI-lader laad je toestel draadloos op. Door het ontbreken van onhandige kabels is dit type aanzienlijk veiliger dan een traditionele auto telefoonhouder. Ze zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen, bijvoorbeeld als autohouder of op maat voor in de bekerhouder. Zo heb je altijd een stevige oplader binnen handbereik. Een nog veiligere optie is de QI-houder met ingebouwde carkit. Plaats het toestel hierin tijdens het opladen en deze stelt je in staat om handsfree gesprekken te blijven voeren.

Kids achterin

Veel kinderen brengen op de achterbank tijd door op de tablet. Ook met hun comfort dient dus rekening te worden gehouden. Dit kan heel eenvoudig door het bevestigen van de tablet aan de hoofdsteun middels een universele tablethouder! Ergonomisch verantwoord en de tablet is goed beschermd tegen kleine kinderhandjes. Denk ook eens aan extra lange USB-kabels of een 4-poorts autolader met bijna 10 ampère output. Zo komt geen enkele gadget onderweg zonder stroom te zitten.

Gevonden voorwerpen

Wanneer je onderweg bent is het gemakkelijk om kostbaarheden uit het oog te verliezen. Auto in, auto uit. Even vlug een boodschap halen. Voor je het weet misplaats je in een onbewust moment je portemonnee of huissleutels. Een iTag of Bluetooth tracker kan hier hulp bieden. Wanneer deze tag is aangebracht is je voorwerp 24/7 terug te vinden via Bluetooth, GPS of handige app. Of maak gebruik van een compact Huawei P8 Lite 2017 hoesje, waar je alle kostbaarheden bij elkaar bewaart. Hoe minder losse spullen je meeneemt, hoe minder kans dat je ergens iets vergeet.

 

 

Veel van ons dragen naast hun smartphone of tablet ook andere kostbare apparatuur mee. Bijvoorbeeld een DSLR, luxe Mp3-speler, een compacte speaker of dure MacBook. Hoe meer bescherming, hoe beter! Zorg dus altijd voor een praktische cameratas of beschermende hoes voor je MacBook.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.