Logis brengt 2.300 reistips uit voor een droomvakantie

Reisliefhebbers opgelet: de nieuwste editie van de internationale Logis Hotels gids is weer beschikbaar, dit jaar in een oplage van 400.000 exemplaren. In 2017 is de Logis gids uitgebreid met 90 nieuwe bestemmingen, waarvan 72 in Frankrijk.

Nieuwkomers

De andere 18 nieuwkomers bevinden zich in Nederland – Hotel de Villa – Spanje, Duitsland, Andorra en België. Paradepaardjes van de nieuwe gids zijn de labels Maison by Logis en Insolite by Logis. De 30 Maison by Logis adressen – waaronder 15 nieuwe hotels – bieden de perfecte accommodatie voor familievakanties en groepen. Het populaire Insolite by Logis beschikt over 19 bijzondere en avontuurlijke bestemmingen, waaronder 7 nieuwe parels die klaar zijn om ontdekt te worden.

 

 

Nieuw in 2017: Logis uitjes

Liefhebbers van het Franse goede leven kunnen hun hart ophalen met de nieuwe Logis Uitjes, die dit jaar voor het eerst in de brochure zijn opgenomen. Logis biedt de Logis Uitjes aan rondom zes verschillende thema’s. Zo zijn er Logis Uitjes speciaal gericht op de beste gastronomische ontdekkingen, de ultieme wellness-break, de meest originele overnachtingen en een arrangement speciaal voor verliefde stelletjes.

 

 

Ook is er een arrangement waarin de lekkerste lokale producten centraal staan en kan er een Logis Uitje worden geboekt waarbij wijngaarden of een lokale bezienswaardigheid worden bezocht. Droom weg op een landgoed of juist in een boomhut, geniet van een uitgebreid sterrendiner of travel like a local met Logis Uitjes.

In de Logis d’Exception Gids is een selectie van 24 top-accomodaties opgenomen die het hoogste niveau vertegenwoordigen binnen het aanbod van Logis Hotels.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.