PaperFlies eerste vergelijkingssite voor vliegtickets zonder prijsschommelingen

Vergelijkingssite PaperFlies lanceert vandaag een nieuwe functionaliteit waarmee reizigers een vliegticketprijs tot dertig dagen kunnen vastzetten. Hierdoor hoeven bezoekers van de website zich geen zorgen te maken dat het ticket die zij voor ogen hebben ineens veel duurder wordt, iets dat binnen de huidige markt vaak voorkomt. PaperFlies is de 1e Nederlandse vergelijkingssite voor vliegtickets die dit aanbiedt.

Tijdens het boeken van een vliegticket krijgen reizigers vanaf vandaag de mogelijkheid om de aangeboden prijs te reserveren. Voor een klein bedrag per vliegticket wordt de prijs vastgezet en krijgt de passagier de tijd en flexibiliteit om een keuze te maken. Een ticket van 550 euro kun je zo al verzekeren voor 10 euro. Mocht de prijs binnen dertig dagen veranderen, dan is het mogelijk om het vliegticket alsnog voor de originele prijs van 550 euro aan te schaffen. De service vergoedt een prijsverhoging tot 200 euro per passagier. In het geval het tarief lager wordt, krijgt de reiziger ook een melding om gebruik te kunnen maken van de prijsdaling.

 

 

Weloverwogen keuze

Bob Stolk, co-founder van PaperFlies: “We zijn elke dag bezig om het vinden en boeken van vliegtickets te vereenvoudigen. Een weloverwogen keuze is belangrijk, maar er is vaak enige haast bij het boeken omdat prijzen veel schommelen. Of je bent veel kwijt aan hoge annulerings- en wijzigingskosten. Dit willen we tegengaan. We zijn daarom trots dat we de eerste Nederlandse website zijn die deze service aanbiedt.”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.