Zie meer van Dubai met de exclusieve Emirates special

Om wereldreizigers een handje te helpen met het kiezen van een volgende droombestemming, lanceert Emirates een unieke special die een trip naar Dubai wel erg aantrekkelijk maakt. De komende week ontvang je bij ieder geboekt ticket via emirates.com, 2 gratis hotelovernachtingen in Dubai stad én een gratis entreebewijs voor Dubai Parks and Resorts – het grootste themapark van het Midden-Oosten.

De special is geldig voor boekingen tot 29 januari 2017 met reisperiode van 1 februari tot en met 31 maart 2017. De hotels die meedoen aan de actie zijn onder andere Rove City Centre, Rove Healthcare City, Ibis Deira City Centre en Hotel Howard Johnson Bur Dubai.

 

 

Comfort en prijswinnende service

“Zongarantie, eindeloos shoppen, adembenemende stranden en iconische gebouwen zorgen ervoor dat Dubai een droombestemming is en blijft. Of het nou de 1e, 2e of 6e keer is dat je in de stad bent, er is altijd weer iets nieuws te beleven – van het leukste amusement tot de beste restaurants. Deze speciale deal maakt Dubai nu voor nog meer reizigers bereikbaar. Tijdens de 2 rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Dubai kun je genieten van het comfort en de prijswinnende service aan boord van de Emirates A380 met onder andere de full-flat bedden in Business Class, de grootste in-seat tv-schermen in Economy Class, fantastische cabin crew en meer dan 2.500 entertainment kanalen”, aldus Raymond van der Veer, country manager Emirates Nederland.

 

 

In het afgelopen jaar zijn er verschillende nieuwe attracties geopend in Dubai. Een van de must sees is Dubai Parks and Resorts, waar onder andere Bollywood Parks Dubai, MOTIONGATE Dubai en LEGOLAND Park & Water Park toe behoren.

  • MOTIONGATE Dubai is het grootste door Hollywood geïnspireerde themapark in het Midden-Oosten. Kaskrakers van de grootste studio’s worden hier tot leven gebracht.
  • Bollywood Parks Dubai is het eerste in zijn soort en zeker de moeite waard voor echte Bollywood fans. Attracties en shows zijn allemaal gebaseerd op de beste films uit deze regio.
  • Families met kinderen in de leeftijdscategorie 2-12 jaar, kunnen erop uit gaan in LEGOLAND Dubai en LEGOLAND Water Park. Meer dan 60 attracties, shows en bouwprojecten zijn hier te bewonderen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.