Booking.com neemt je mee langs de coolste schaatsbanen ter wereld

Winterpret hoeft niet altijd betrekking te hebben op pistes en fabelachtige bossen gehuld in een dikke laag sneeuw, winterpret kan ook heerlijk schaatsen zijn op de schaatsbaan met vrienden of familie. Daarom neemt Booking.com je mee langs een aantal bestemmingen en accommodaties waar reizigers hun schaatstechnieken kunnen bijschaven of gewoon een lekkere kop warme chocomelk kunnen drinken, terwijl ze kijken hoe hun dierbaren over het ijs glijden.

Hotel Plaza Athenee Paris

Parijs, Frankrijk

Het elegante Hotel Plaza Athenee Paris ligt aan de prestigieuze Avenue Montaigne en heeft een Dior Institute spa, 5 restaurants, een cocktailbar en een eigen een ijsbaan. Na een perfecte winterse dag in Parijs kan je heerlijk ontspannen in de spa, terwijl de schaatsliefhebbers van alle leeftijden overdag of ‘s avonds een onvergetelijke ervaring volschaatsen op de ijsbaan.

 

 

Amsterdam

Als je deze winter onze hoofdstad bezoekt, vergeet dan niet langs de prachtige schaatsbaan te gaan op het Museumplein. De schaatsbaan is open tot het begin van februari en beslaat de volledige vijver van het Rijksmuseum. Mocht je een nachtje willen overnachten in de buurt, ga dan naar het Conservatorium Hotel op slechts 200 meter afstand en geniet van het stijlvolle design voordat je weer de schaatsen onderbindt.

 

 

Vail, Verenigde Staten

Van skiën tot snowboarden en van een wandeling in de sneeuw tot schaatsen, er is genoeg winterpret te beleven in Vail, Colorado. Slechts 5 minuten van de pistes verwijderd bevindt zich het luxueuze Arrabelle at Vail Square, a RockResort met haar eigen schaatsbaan tijdens te wintermaanden. Reizigers die geen zin hebben om het ijs op te gaan kunnen rustig een kop warme chocomelk drinken bij de open haard of een après-ski cocktail drinken op het terras.

Arrabelle at Vail Square, a RockResort

Londen, Verenigd Koninkrijk

De prachtige Engelse hoofdstad heeft een aantal schaatsbanen verspreid over de stad, met de schaatsbaan bij het Somerset House als lokale favoriet vanwege de unieke locatie en magische sfeer. Op slechts 100 meter afstand vind je The Private Apartments – The Strand – Covent Garden, een luxueus appartementencomplex met uitzicht op het Hof van Justitie.

Chicago, Verenigde Staten

Neem je schaatsen mee naar de ‘Windy City’ en geniet van een uniek winter wonderland op het dakterras met waanzinnige uitzichten. Het stijlvolle The Peninsula Chicago gelegen aan The Magnificent Mile, is de locatie van deze adembenemende ijsbaan op het dak – te Peninsula Sky Rink. Gelegen tussen prachtige wolkenkrabbers in Chicago doneert de ijsbaan al zijn opbrengsten aan goede doelen voor kinderen in Chicago.

The Peninsula Chicago

Ottawa, Canada

Aangezien het bekend staat als de grootste schaatsbaan ter wereld, is het Rudeau Canal een prachtige plek om je pirouettes te oefenen tijdens de winter. Het kanaal is bijna 8 kilometer lang en gratis toegankelijk voor iedereen. Warm jezelf op na een dagje glijden op het ijs in het Sheraton Ottawa Hotel in hartje Ottawa wat overigens ook erg dicht bij bezienswaardigheden Parliament Hill en ByWard Market ligt.

Sheraton Ottawa Hotel

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.