Trekkershutten breiden uit naar Duitsland en Wallonië

Het netwerk van erkende Trekkershutten in de Benelux is het afgelopen jaar uitgebreid met locaties in de Duitse Eifel en de Waalse Ardennen. Meer recreatieondernemers in het grensgebied van het netwerk melden hun verblijfsaccommodatie aan als Trekkershut.

Aangesloten locaties

Op de nieuwe Trekkershuttenkaart 2017 staan alle aangesloten locaties aangegeven met hun contactgegevens. Handig voor onderweg om altijd een beschikbare Trekkershut te kunnen vinden.

 

 

Een Trekkershut is ideaal als je er even op uit wilt gaan of tijdens je vakantie een meerdaagse fiets- of wandeltocht gaat maken. Trekkershutten staan op heel diverse recreatiebedrijven van recreatieparken met grote zwembaden en jachthavens tot rustige campings met veel groen. Er zijn ook terreinen met Trekkershutten het gehele jaar open, zodat je er al op uit kunt trekken, ook als de vorst nog in de grond zit.

 

 

Iedere Trekkershut is per nacht te huur en eenvoudig ingericht. Er staan zo’n 750 Trekkershutten in de Benelux op bijna 250 diverse terreinen. Op de website van Trekkershutten vind je meer informatie over de individuele Trekkershutten en de locaties.

De Groene Koepel

Het netwerk van Trekkershutten wordt beheerd door Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur. In de huidige, sterk veranderende recreatiemarkt zet De Groene Koepel zich in voor de ‘groene verblijfsaccommodaties’. Onder de 4 kernwaarden natuurbeleving, duurzaamheid, cultuurhistorie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zijn binnen De Groene Koepel vertegenwoordigd: de Natuurkampeerterreinen, de GroepsNatuurkampeerterreinen en de Trekkershutten.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.