Vakantievoorproefje in tropische sferen

D-reizen brengt het ultieme vakantiegevoel dichterbij dan ooit. Van 11 tot en met 15 januari 2017 kunnen consumenten hun vakantiekriebels de vrije loop laten bij de tropische stand van D-reizen op de Vakantiebeurs.

Met de voeten in het zand

Het grootste en meest bekende onafhankelijke reisbureau van Nederland haalt een stukje Caribisch gebied, compleet met zandstrand en tropische photobooth, naar de Utrechtse Jaarbeurs om reislustigen de vakantiemogelijkheden voor het nieuwe jaar te laten ervaren. Het hoeft echter niet bij voorproeven te blijven, want D-reizen biedt bezoekers dit jaar de mogelijkheid om direct te boeken.

 

 

Vakantievoorpret begint zodra men de D-reizen stand betreedt. Bezoekers staan letterlijk met hun voeten in het zand terwijl zij inspiratie opdoen voor hun volgende vakantiebestemming. Een gezellige beachbar, strandbedjes en diverse zomerse versnaperingen dragen bij aan het ultieme vakantiegevoel. Een tropische photobooth maakt het plaatje compleet. Deze grote fotomuur zorgt ervoor dat bezoekers zich al even op een zonnig oord wanen terwijl een professionele fotograaf het geheel vastlegt. Door dit ‘vakantiekiekje’ via social media te delen, maken bezoekers bovendien kans op een reischeque ter waarde van €500.

 

 

Virtueel op vakantie

Ook voor een 3D-vakantiebeleving met een VR-bril kunnen bezoekers dit jaar terecht bij de D-reizen stand. Een boottocht over de Grand Canyon rivier, slenteren door de straten van Tokio of een surfles bij Tahiti: de droombestemming komt zo wel heel dichtbij!

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.