Ontdek Frankrijk op de Vakantiebeurs

Ook dit jaar is Frankrijk vertegenwoordigd op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Van 11 t/m 15 januari kan er volop inspiratie worden opgedaan voor een vakantie in Frankrijk!

Nieuw dit jaar

Het naturisten paviljoen! Vandaag de dag biedt het naturisme meer dan alleen het vrije gevoel van de natuur. In de afgelopen jaren hebben zich niet alleen spa, thalasso en golf activiteiten ontwikkeld, maar ook diverse creatieve workshops. Een groot aantal Franse naturistencampings en vakantieparken laten de bezoeker graag kennismaken met deze vorm van vakantie vieren.

 

 

Provence-Alpes-Côte d’Azur

De Provençaalse sfeer proeven? Dat kan dit jaar bij de verschillende Provençaalse vertegenwoordigers op het Frankrijkpaviljoen. Bezoek de vele campings uit deze mooie omgeving of waan je even in Franse sferen met de producten van Esprit Provençal.

 

 

Maar er is meer..

Een uitstapje in de natuur in de Vogezen of lekker uitwaaien aan de kust in La Baule? Ook voor stadsliefhebbers biedt Frankrijk de bezoeker genoeg; de bruisende en kunstzinnige stad Nantes is zeker een bezoekje waard. De regio Occitanie in het zuiden van Frankrijk met o.a. de stad Toulouse en de indrukwekkende Pyreneeën biedt voor ieder wat wils; van cultuur, natuur tot een heerlijke gastronomie! Ook kan de bezoeker de hele week heerlijk genieten van een Franse wijnproeverij op het Frankrijkpaviljoen.

Overnachten

Kiezen voor het gemak van een huisje of stacaravan of toch liever de eigen tent? Het kan allemaal! Yelloh! Village, Chadotel en de campings uit de Vendée geven de bezoeker graag meer informatie.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.