Emsland verhuur lanceert culinair huis met extra’s

Emsland verhuur, actief met o.a. de website www.bungalowpark-emslandermeer.nl is een van de verhuurorganisaties die actief zijn op Parc Emslandermeer, in Vlagtwedde. In de afgelopen jaren heeft de organisatie geïnvesteerd in de aankoop en revitalisering van 6 woningen.

Op Parc Emslandermeer treedt ze daarnaast op als verhuurorganisatie voor zo’n 30 overige particuliere eigenaren op het park in het midden en aan de bovenkant van de markt. Ze hanteert een uniek en bewezen succesvol verhuurconcept dat op meerdere parken in Nederland wordt toepast.

Vanaf heden is een nieuw type bungalows op Parc Emslandermeer toegevoegd aan het verhuurbestand van www.bungalowpark-emslandermeer.nl het Laudehuis, een compleet verbouwde recreatiewoning/familiehuis voor (hobby) kookliefhebbers gericht op koken, bakken, comfort food, eten, culinair genieten etc, kortom een op en top culinaire bungalow die nu plaats biedt aan 18 tot 20 personen en daarmee opererend in de niche van de bungalowmarkt. De doelgroep is dan ook families, hobby-koks, kookclubs, kook workshops, grote vriendengroepen, (oud-)collega’s of gewoon gezelschappen die een luxe keuken op prijs stellen maar ook geschikt om families die iets te vieren hebben etc.

 

 

Het culinaire wordt benadrukt door een zeer complete en ruime keuken met kookeiland met o.a. prachtige apparaten en machines, oa. keukenmachine, Quooker, grillplaat, warmhoudlade, stoomoven-steamer, wijnklimaatkast, 3 verschillende koffie-apparaten etc. De keukenlades liggen vol met alle soorten keukenmessen (geleverd door Het Kookpunt) en een fraaie pannenset siert de kookplaat. De (hobby-professionele) kok kan zich hier helemaal uitleven en passend bij de toegenomen aandacht voor (slow-food) eten, ongestoord samen zijn-quality time etc. In de bungalow is een “kleine” bibliotheek van kookboeken aanwezig.

 

 

Vanaf het voorjaar zal ook een gedeelte van de tuin beschikbaar zijn met eigen gekweekte kruiden, groenten en ter beschikking staan van de gasten, ook met een kleine koude-grond hobby kas. Op verzoek kan ook een Thuiskok worden geboekt om voor de gasten één of meerdere avonden te koken.

De naam is een knipoog naar de vele buurtschappen die in het mooie Westerwolde liggen. Westerwolde en het aangrenzende deel van Duitsland (Emsland) vormen een uniek decor voor een actieve- en sportieve vakantie in eigen land. Met volop keuze uit thema’s zoals dijk & zee; bos & heide of dorp & cultuur. Een ontdekkingsreis in eigen land met schitterende routes voor de wandelaar, de fietser, mountainbiker maar ook de motor- en cabriorijder.
Een gebied waar stilte, rust en ruimte nog vanzelfsprekend zijn. Een gebied met meer tractoren dan scooters, waar je kunt dwalen en verdwalen en waar na elke bocht het landschap weer anders is. De verbinding-profilering met Westerwolde naar het culinaire Laudehuis is er ook door de het accent van slow-food en streekproducten.

Nieuw Elan in Leisure maakte het inrichtingsontwerp van het Laudehuis, gericht op de gast van nu- en in de komende jaren. Een State of the Art inrichting met naast de keuken, alle denkbare luxe voorzieningen. Wellness met regendouches en Finse sauna; grote flatscreen TV’s, Playstation, box-springbedden uit het topsegment; gratis Wi-Fi; en de eigen- en unieke maatwerk-meubellijn.

Sfeerthema Hennep

Als sfeerthema is gekozen voor Hennep. Dit oeroude gewas wordt “om de hoek van Parc Emslandermeer” verbouwd. Velden vol! De oogst wordt in Oude Pekela bij o.a. DunAgro verwerkt tot vezels voor de auto-industrie, papier, textiel of isolatiemateriaal. Dutch Harvest spant zich in om Hennep als gewas onder de aandacht te brengen en produceert 4 soorten thee. Bij de gasterij Smeerling zijn deze ook te proeven en ook te koop. Gasten in het Laudehuis ontvangen vanzelfsprekend een zakje van de hennep-thee.

Luxe, comfort en privacy worden daarnaast gerealiseerd door o.a. 8 slaapkamers, 4 parkeerplaatsen, trampoline, riante picknicktafel, loungeset, buschbeck BBQ/buitenhaard etc.

Qua comfort en beleving zoekt www.bungalowpark-emslandermeer.nl maar ook via www.mijnwellnessbungalow.nl en www.groeps-bungalow.nl de gast die op zoek is naar een bijzondere kwaliteit recreatiewoning met een persoonlijke en dienstbare service. Het type gast dat de massaliteit van grote bungalowparken met dito centrale voorzieningen ontwijkt en kiest voor eigen individualiteit en beleving binnen de eigen familie- of vriendenkring. En vooral gericht op de rust & natuur maar ook de combinatie naar actief bezig zijn en een unieke vakantie in alle luxe en comfort willen beleven. Het credo is niet voor niets “een bungalow advies op maat”

www.bungalowpark-emslandermeer.nl in casu Emsland Verhuur is een innovatieve durf-onderneming en onderdeel van een Zeeuwse beleggingsorganisatie. De onderneming heeft meer dan 15 jaar ervaring in verhuur van recreatief vastgoed in Friesland, de Noordzeekust, Veluwe, Brabant en Zeeland. Bij voorkeur wordt geïnvesteerd in bestaand recreatief vastgoed.
In de afgelopen periode is alleen op het Parc Emslandermeer meer dan €500.000 geïnvesteerd in de aankoop en de vitalisering van bestaande recreatiewoningen op het park.

Emsland Verhuur

Emsland Verhuur hecht veel waarde aan maatschappelijk ondernemen en innovatief ondernemerschap. Dat betekent dat Emsland Verhuur het credo hanteert van halen en brengen.
Dat betekent, in dit geval, dat zoveel mogelijk samenwerking wordt gezocht (en gevonden) met lokale ondernemers in Vlagtwedde. Dit om maximale betrokkenheid te krijgen en een zo groot mogelijke economische spin off voor de omgeving en rendement voor de eigenaar van de vakantiewoning op het park. Emsland verhuur is lid van de Stichting promotie Westerwolde en onderstreept hiermee de belang van de ondernemers in deze streek. De investering in het Laudehuis wordt overigens gedaan door Recremax Verhuur een zusteronderneming van Emsland verhuur.

Het Laudehuis (18-20 persoons) en nog vele andere woningen met o.a. 2 tot 20 persoons luxe-wellness & comfort bungalows zijn boekbaar via www.bungalowpark-emslandermeer.nl of www.mijnwellnessbungalow.nl en www.groeps-bungalow.nl

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.