KLM verwelkomt haar 30 miljoenste passagier van 2016

Op Schiphol werd vandaag KLM’s 30 miljoenste passagier – een record in de 97-jarige historie van het bedrijf – op feestelijke wijze welkom geheten op de route van Londen naar Amsterdam. Dit is een stijging van ruim 7% ten opzichte van 2015 toen KLM 28 miljoen passagiers vervoerde.

klm-30-miljoenste-bezoeker-in-2016

KLM president-directeur Pieter Elbers en de Ambassadeur van het Verenigd Koninkrijk, Sir Geoffrey Adams ontvingen de gelukkige passagier, mevrouw Kojima. Ze reisde voor de kerstdagen van Londen via Amsterdam naar Tokio. Namens de KLM kreeg mevrouw Kojima twee tickets naar een bestemming naar keuze aangeboden.

 

 

“De flinke groei in passagiers is een prachtige mijlpaal om 2016 mee af te sluiten. Mede dankzij de inzet van alle KLM’ers en door de toevoeging van 14 nieuwe bestemmingen, heeft KLM dit aantal weten te bereiken. ” Pieter Elbers – President-directeur KLM

 

 

KLM en het Verenigd Koninkrijk

Per jaar vliegt KLM zo’n 6,3 miljoen passagier naar het Verenigd Koninkrijk, daarmee is het een belangrijke markt voor KLM. Op dit moment heeft KLM 16 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk. In februari 2017 voegt KLM de 17e bestemming toe: London City.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.