Hotels.com behaalt nieuw Guinness Record voor ‘s werelds snelste bed

Geen genoegen nemend met alleen het aanbieden van snelle hotelreserveringen, kwam accommodatie-expert Hotels.com™ met het idee om een wereldrecord te vestigen. Op 13 december 2016 heeft Hotels.com™ in de Verenigde Arabische Emiraten het nieuwe Guinness-wereldrecord voor ‘s Werelds Snelste Bed neergezet.

merry-christmas-from-hotels-com

Internationale autocoureur

Het record is behaald in een Hotels.com bed dat op een basis van een aangepaste Ford Mustang GT, die met 135 kilometer per uur rondreed. De titel van het Guinness World Record werd op 13 december 2016 opgeëist door de gerenommeerde internationale autocoureur Tom Onslow-Cole op de speciaal hiervoor gebouwde Emiraten Motorplex dragstrip in het emiraat Umm Al Quwain. De coureur behaalde een gecontroleerde snelheid van 135 kilometer per uur. Een arbiter van Guinness World Records was aanwezig en bevestigde het nieuwe record voor ‘snelst bewegende bed’. Het vorige record van 111 kilometer per uur werd dus ruim overtroffen.

 

 

“Als internationale autocoureur reis ik de hele wereld over en maak ik vaak gebruik van Hotels.com, dus ik wist al dat zij snel een hotelbed konden leveren, maar nu weet ik dat ze het ook op tijd kunnen leveren! Ik was de uitverkorene om dit record met Hotels.com neer te zetten. Het was een onvergetelijke ervaring en ik hoop dat het record nog lang blijft staan. Het zal in ieder geval lastig worden om het te verbreken!”

hotels-com-takes-guinness-world-record-for-worlds-fastest-bed-on-13-dec

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.