KLM op weg naar 30 miljoen passagiers

KLM weet de flinke groei in passagiers in 2016 ook in november door te zetten, met een groei van 7.8% ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar bij een licht gestegen bezettingsgraad (0.8 procentpunt).

klm-vliegtuig-dublin

Overstijgt de groei

Dit overstijgt zelfs de toch al mooie groei in passagiers gedurende de eerste 11 maanden van het jaar met 6.3% naar bijna 28 miljoen passagiers. Indien wij de groei deze decembermaand weten vast te houden halen we ons target van 30 miljoen dat we ons voor 2016 gesteld hadden. De 14 nieuwe bestemmingen in 2016 werpen hun vruchten af!

 

 

Ook Transavia Nederland weet haar marktpositie binnen Europa te versterken met een zeer sterke groei in passagiers gedurende de maand en de eerste 11 maanden van dit jaar.

 

 

Ondanks de mondiale groei in luchtvrachtvervoer zag KLM Cargo het vervoer deze maand met 12,2% dalen ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar, en dat terwijl de capaciteit met 7,7% daling al flink naar beneden was bijgesteld.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.