Check jij in 2017 in bij park Puy du Fou

Het Franse themapark Puy du Fou gaat een samenwerking aan met het Amsterdamse content PR bureau Check-in PR om zijn bekendheid op de Nederlandse markt te vergroten.

park-puy-du-vou

Historische belevingen

Het komende jaar zal het bureau de PR-activiteiten voor het awardwinnende park in Nederland verzorgen. In Puy du Fou geen adrenaline verhogende attracties, maar een sprong terug in de tijd. Je vindt er bijzondere historische belevingen en wervelende shows voor jong en oud, wat Check-in PR gaat onderstrepen.

 

 

Daar waar het Belgische partnerbureau Glenaki de vertegenwoordiging van Puy du Fou in België en Luxemburg op zich neemt, is Check-in PR verantwoordelijk voor de PR-activiteiten van het park op de Nederlandse markt. “Check-in PR is gespecialiseerd in het creëren van beleving, wat precies is waar Puy du Fou voor staat. Samen met ons partnerbureau in België zullen wij de ‘belevingsvertaalslag’ maken naar onze markten en zo de bekendheid van Puy du Fou vergroten”, aldus Peter de Jonge van Check-in PR. De samenwerking met Puy du Fou is per 1 november 2016 van start gegaan.

 

 

park Puy du Fou

Het in 1978 opgerichte Puy du Fou is zonder een enkele mechanische attractie een ‘ongewoon’ themapark en is gericht op belevingen uit onze rijke historie: van de Romeinen tot de Vikingen en van de Musketiers van Richelieu tot ‘Le Dernier Panache’. De ruim 60 spectaculaire shows laten de bezoekers deze tijden herleven.

Het park is zowel in maart 2012 (Thea Classic Award – Los Angeles) als november 2014 (Applause Award – Orlando) verkozen tot het beste park ter wereld en is met 2.200.000 bezoekers (2016) het 2e grootste themapark van Frankrijk. Het park heeft 60 dag- en avondshows, 4 historische dorpjes, 25 restaurants en 5 themahotels. Daarnaast is er de Puy du Fou Academie (een lagere school ‘kunst & studies’) en de Junior Academie (artistiek opleidingscentrum). De academies leiden jaarlijks ruim 600 jongeren op in de showkunsten en technieken. Met Puy du Fou International, verspreidt het park wereldwijd zijn knowhow en geeft advies over de creatie van parken en shows volgens het ‘Puy du Fou-model’.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.