De nieuwste Oad zomerbrochure 2017 is nu beschikbaar

In de nieuwste Oad zomerbrochure met het complete reisaanbod voor 2017 staan naast klassiekers, meer dan vijftig nieuwe reizen met een grote verscheidenheid aan themareizen en nieuwe bestemmingen.

oad-reizen-vakantie

Naast de vaste klassiekers worden rondreizen naar IJsland, Rusland en de Baltische Staten aangeboden. De directrice van de in Arnhem gevestigde Rusland en Oost Europa Academie stelde laatstgenoemde reizen mede samen en begeleidt de reizigers ter plaatse. De themareizen zijn uitgebreid met fietsvakanties en nieuwe wandel- en muziekreizen.

Gegarandeerd vertrek

Bij vele reizen zijn de vertrekdata gegarandeerd waarmee Oad zich onderscheidt van andere touringcarbedrijven in Nederland.

 

 

Opstappen in heel Nederland

Nieuw in 2017 is de ruime keuze voor een ontspannen vertrek. De vakantie begint vanaf het thuisadres. Oad bussen vertrekken van meer dan 80 opstapplaatsen door heel Nederland naar de centraal gelegen overstapplaatsen in het oosten (Zeddam) en westen (Moerdijk) van het land.

 

 

De overstapplaats in Zeddam, dichtbij de Duitse grens, heeft nieuwe, uitgebreide parkeervoorzieningen en in de eetzalen een extra grote, speciale ruimte voor de Oad gasten. Zij hebben de mogelijkheid om tegen een speciaal tarief in het hotel te overnachten. Zo biedt Oad de reizigers keuze, gemak en comfort vanaf de start van de vakantie.
Ten slotte zijn er twee typen Taxi Services. Er kan worden gekozen voor een taxi direct naar een van de 65 opstapplaatsen of voor de nieuwe Taxi Service Direct rechtstreeks naar de overstapplaats.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.