Kom langs bij het grote Sinterklaasfeest in familiepretpark Waarbeek

Dit jaar heeft Sinterklaas voor de Waarbeek gekozen als zijn onderkomen voor een groot Sinterklaas feest. Op 26 & 27 November veranderd de Waarbeek in dé Sint plek van Nederland. Je kunt er van alles vinden, van Pepernotenbakkerij tot aan de Pietenslaapzaal, maar natuurlijk ook de werkkamer van de Sint. En dat allemaal op het leukste pretpark van Nederland! Vanuit de Waarbeek worden alle pakjes verspreid door heel Nederland met de speciale pakjestrein!

sinterklaas-26-27-november-waarbeek

Er is echter een groot probleem!

De avond ervoor zijn er ineens heel veel pakjes verdwenen en Sint heeft de hulp van de kinderen nodig om die weer terug te vinden.
Gaat dat jou lukken? Samen met de Pieten, de ouders en de andere kinderen gaan de bezoekers het Pakjespretpark de Waarbeek op om op verschillende plekken een opdracht te doen.

 

 

Denk hierbij aan schoorsteen lopen, Pietendisco en natuurlijk een ontmoeting met de Sint in zijn werkkamer. Ondertussen kun jij de Sint helpen het mysterie van de pakjes op te lossen!

 

 

Naast dit spannende mysterie en het spelen met de Pieten kun je natuurlijk gebruik maken van een aantal attracties oa botauto’s, rodelbaan, oldtimers, golfjet, minicars, draaimolen, vliegtuigjes, klim parcours, zweefbanen en nauticjet. Tickets koop je online of aan de kassa.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.