Het Grote Slagharen Sinterklaasfeest op zondag 27 november

Op zondag 27 november wordt in Attractie- & Vakantiepark Slagharen de eerste editie van Het Grote Slagharen Sinterklaasfeest georganiseerd. In samenwerking met 100% NL en Sterren on tour treden verschillende artiesten op en kan er worden gezocht naar een gouden chocoladeletter.

mijter-zwembad-palmbomen-sinterklaas

Programma voor jong en oud

Het Grote Slagharen Sinterklaasfeest is een dagvullend programma voor jong en oud. In de ochtend wordt gestart met een zoektocht naar de gouden chocoladeletter. Vervolgens is er een uitgebreid programma met optredens van onder andere Yes-R, Monique Smit, Broederliefde en Ferry Doedens.

 

 

De dag wordt afgesloten met Miracle of Lights: een betoverende lichtjesparade en een nieuwe slotshow met lasers, fonteinen en vuurwerk. Meer informatie over de tickets voor Het Grote Slagharen Sinterklaasfeest vind je op de website van Slagharen.

 

 

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is tijdens de winter geopend in alle weekenden van november en december en vervolgens dagelijks in de periode van 17 december 2016 tot en met 8 januari 2017 van 11:00 uur tot 18:00 uur.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.