Primeur in Nederland: slapen boven strand en zee

Den Haag is sinds gisteren een nieuwe toeristische attractie rijker: Pier Suites, waarbij voor het eerst in Nederland slapen boven strand en zee mogelijk is.

persfoto-pier-suites

Het Scheveningse icoon

Gisteren middag opende burgemeester Van Aartsen de luxe ‘Pier Suites’ op het Toreneiland van het Scheveningse icoon. De 5 in boutique-stijl gebouwde suites met jacuzzi en terras, bieden gasten een adembenemend uitzicht op de Noordzee. Met Pier Suites voegt de Pier in Scheveningen een nieuw element toe aan de veelzijdigheid van de badplaats. Overnachten boven zee kan vanaf €300,- euro per nacht en de 1ste boekingen voor deze ‘rooms with a view’ zijn inmiddels binnen.

 

 

De Pier

De Pier is sinds juli 2015 weer open voor het publiek, nadat KondorWessels Vastgoed (een VolkerWessels onderneming) en DanZep het bijzondere bouwwerk in oktober 2014 kochten. Meer dan 3 miljoen bezoekers hebben de vernieuwde Pier inmiddels bezocht. De vernieuwde Pier is een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, winkels en activiteiten.

 

 

Op De Pier zijn daarnaast het hele jaar door festivals, culturele events, markten en muzikale optredens. De Pier is het hele jaar open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.00 uur. De Pier is gratis toegankelijk voor bezoekers.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.