Seabourn Encore maakt succesvolle proefvaarten op zee

Seabourn Encore, Seabourn’s nieuwste ultraluxe schip, heeft deze week een belangrijke nautische mijlpaal bereikt met de voltooiing van haar laatste proefvaarten op de Adriatische zee voor de kust van Italië.

boot-water-cruise

De Seabourn Encore vertrok op 4 november vanuit de Fincantieri scheepswerf voor een tocht van 3 dagen op zee. Tijdens deze tocht testten de officieren en engineers de technische en mechanische systemen aan boord. De Seabourn Encore kwam op 7 november terug in de werf waar het scheepswerfpersoneel de komende tijd de finishing touches aan het schip aanbrengt. De opleverdatum van het schip is 30 november.

 

 

De oplevering van Seabourn Encore betekent een verdere uitbreiding van de vloot van de prijswinnende en veelgeprezen Odyssey-klasse schepen van Seabourn. Deze werden tussen 2009 en 2011 geïntroduceerd en betekenden een revolutie binnen het ultraluxe cruisesegment door de verbeterde accommodaties en innovatieve voorzieningen. Seabourn Encore behoudt de hoge ratio aan ruimte per gast die Seabourn eigen is, evenals de persoonlijke service met bijna één personeelslid per gast. Een zusterschip, Seabourn Ovation, zal in 2018 aan de vloot worden toegevoegd.

 

 

Het interieur van de Seabourn Encore is ontworpen door hospitality design icoon Adam D. Tihany en beschikt over moderne ontwerpelementen en innovaties geheel in lijn met het ingetogen en elegante karakter van de rederij. Het schip van 40.350 ton is uitgerust met een extra dek en grotere publieke ruimtes en zal slechts 600 gasten vervoeren op basis van tweepersoonsbezetting. Iedere suite beschikt over een privé-balkon.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.