KLM heeft dit jaar meer passagiers vervoerd naar bestemmingen wereldwijd

De vervoerscijfers van de maand oktober zien er weer goed uit. Vergeleken met vorig jaar had KLM in oktober 2016 320.000 passagiers meer aan boord.

klm-vliegtuig-dublin

Grote stijging

Dit komt neer op een stijging van 6,1%. We kunnen concluderen dat KLM’s strategie om te investeringen in nieuwe bestemming zijn vruchten afwerpt. De groei van passagiersaantallen volgt mooi de capaciteitsuitbreiding.

 

 

Op Europa was een sterke groei te zien van 8% passagiersvervoer bij een capaciteitsgroei van 8,5%. Vooral op Spanje en Portugal had KLM een sterke bezettingsgraad. Ook Noord-Amerika en Azië lieten goede cijfers zien; een bezettingsgraad van 93% op Montreal en een sterk gestegen bezettingsgraad op Atlanta. Ook Peking laat een toenamen zien van 5% passagiersvervoer bij gelijkblijvende capaciteit. Op bestemmingen in Afrika groeide het passagiersvervoer eveneens sterker dan de toename in capaciteit. Naar Zuid-Afrika vertrokken 15% meer passagiers.

 

 

In een dalende markt liet KLM Cargo op Noord- en Zuid-Amerika een lichte stijging van het vrachtvervoer zien. Mooie cijfers dus in de maand oktober die het resultaat zijn van de inzet van vele KLM’ers om iedere passagier een bijzondere reiservaring te geven.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.