Canon en Noordkaap Challenge zoeken drie avonturiers met passie voor fotografie en video

Canon is op zoek naar drie avontuurlijke fotografen of videomakers die de Noordkaap Challenge in beeld en geluid willen vastleggen. Deze jaarlijkse competitie gaat op woensdag 7 december weer van start. Dan weerklinkt het startschot bij Radio 3FM en vertrekken ruim 130 deelnemers in 55 teams richting de Noordkaap in Noorwegen.

noorwegen-foto-auto

De deelnemers van deze zesde editie trotseren extreme kou en donkere ijswegen, zien dagenlang de zon niet opkomen en jagen op het Noorderlicht. Onderweg halen de teams geld op voor 3FM Serious Request door het uitvoeren van opdrachten. De finish is op 19 december bij het Glazen Huis in Breda, waar de cheque met het ingezamelde bedrag wordt overhandigd aan de dj’s van 3FM Serious Request.

 

 

Vastleggen reis, omgeving en teams

Canon en Noordkaap Challenge zoeken drie getalenteerde kandidaten met ervaring op het gebied van fotografie en/of video. Gepassioneerde mensen die kunnen werken in soms extreme weersomstandigheden in Noorwegen, creatief met beeld kunnen omgaan en oog hebben voor bijzondere momenten en vergezichten. Samen met de organisatie van de Noordkaap Challenge wordt de Canon Camera Crew gevormd: een team dat de reis, omgeving en teams vastlegt in beeld en geluid.

 

 

Ga jij de uitdaging aan?

Heb jij ervaring op het gebied van fotografie of video en zie je hier een geweldige uitdaging voor jezelf weggelegd? Kun je onder tijdsdruk presteren? Geef je dan meteen op. Wie weet ga jij dan van 7 tot en met 19 december mee op deze unieke reis.

Aanmelding

Je kunt je aanmelden door je beste werk in te sturen en je motivatie te delen. Je inzending kun je via WeTransfer sturen naar canon@noordkaapchallenge.com. De winnaars worden op zondag 20 november bekendgemaakt tijdens het Meet & Greet-evenement waar alle teams gebriefd worden over de reis. Voor meer informatie over de Canon Camera Crew Challenge: www.noordkaapchallenge.com

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.