KLM gaat vliegen op London City

Na een onderbreking van bijna 8 jaar gaat KLM per februari 2017 weer vliegen op London City. KLM start met een dagelijkse vlucht en bouwt de frequentie in de weken daarna op tot 4 vluchten per dag op werkdagen en 1 tot 2 dagelijkse vluchten in het weekend.

top-10-londen

17e bestemming

London City is de 17e bestemming in het Verenigd Koninkrijk en is de 79e Europese bestemming die KLM rechtstreeks vanuit Amsterdam uitvoert. London City, als zakendistrict, onderstreept het grote belang van het Verenigd Koninkrijk voor het netwerk van KLM.

 

 

“KLM versterkt opnieuw haar Europese netwerk door weer zelf op London City te gaan vliegen. Vanaf nu kunnen passagiers ook op deze route genieten van alle voordelen van KLM services en digitale producten. De vluchtschema’s zijn zeer aantrekkelijk voor de zakelijke reiziger”, aldus Boet Kreiken Managing Director KLM Cityhopper

 

 

KLM Cityhopper

De vluchten worden uitgevoerd door KLM Cityhopper met een Embraer 190, waarin plaats is voor 100 passagiers. Naast deze mogelijkheid, biedt KLM haar passagiers ook verschillende directe vluchten aan in samenwerking met CityJet, ook vanaf Rotterdam.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.