KLM gaat opnieuw samenwerken met Nederlandse topchef Jonnie Boer

KLM serveert vanaf vandaag maaltijden van de Nederlandse driesterren topchef Jonnie Boer aan boord in de World Business Class. Passagiers die vertrekken vanuit Amsterdam kunnen kiezen uit verschillende voor-, hoofd-, en nagerechten.

restaurantdelibrijeinterior

Passende wijnen

Thérèse Boer, echtgenote van Jonnie en tevens sommelier, maakt gedurende de samenwerking deel uit van het KLM-wijnpanel om te zorgen dat de wijnen uitstekend passen bij de gerechten. Deze wijnen worden vanaf december aan boord bij de gerechten geschonken.

 

 

KLM investeert continu in het product aan boord. Bovendien biedt KLM in de World Business Class al jaren maaltijden die ontwikkeld zijn door toonaangevende, Nederlandse topchefs. Door deze samenwerking blijft KLM investeren in de service aan boord. Al eerder werkte KLM samen met Nederlandse topchefs, onder wie Jacob Jan Boerma, Cees Helder, Margot Janse, Sergio Herman, Richard Ekkebus, Mario Ridder en Richard Oostenbrugge.

 

 

Wie is Jonnie Boer

Jonnie Boer is samen met zijn vrouw Thérèse eigenaar van Restaurant De Librije in Zwolle. Het driesterrenrestaurant behoort tot de top 50 van de wereld. Daarnaast zijn Jonnie en Thérèse ook de eigenaren van Librije’s Winkel, Librije’s Hotel, kook- en wijnschool Librije’s Atelier.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.