Het nieuwe XXL openingsevenement in het hoogste skigebied van Europa

Val Thorens rolt een (echt) rood tapijt uit op de pistes op 26 en 27 november a.s. voor de opening van het seizoen in een feestelijk decor. De opening is een van de hoogtepunten van het seizoen, die ieder jaar bezocht wordt door meer dan 15 000 skiërs die op zoek zijn naar de 1e sneeuw. Het uitproberen van allerlei soorten skimateriaal, een maximum aantal pistes die geopend zijn en veel plezier, dat is de formule van de Grand Premiere!

Ouverture Val Thorens - C.Cattin OT Val Thorens

Ouverture Val Thorens – C.Cattin OT Val Thorens

Nog 30 dagen

Het aftellen is begonnen met minder dan 30 dagen te gaan tot de opening. Het skigebied van Val Thorens organiseert dit jaar een buitengewoon openingsevenement met gigantische clapperboards en rode tapijten om de opening van de skiliften te vieren.

 

 

Meer dan 60 grote merken op het gebied van ski’s, snowboards, snowscoots en ski-toebehoren zullen in het bergdorp vertegenwoordigd zijn met gratis tests van het nieuwste materiaal gedurende het gehele weekend. Met behulp van advies van professionals kunnen de feestvierders het materiaal tevens in de praktijk uitproberen: alpineskiën, toerskiën, freeriding, all mountain…..een mooie manier om de winter in het teken van skiën te beginnen. Dit is ook DE gelegenheid om kennis te maken met de trends van 2017 op het gebied van skimateriaal en toebehoren

 

 

Skiën en plezier

In Val Thorens is uw beleving compleet met diverse speciaal ingerichte zones op de pistes.

  • Een carving zone om de grip van ski’s uit te proberen
  • Een klimparcours voor toerskiërs
  • Een mini snowpark en een big airbag voor freestylers
  • Een trampoline voor snowscoots
  • Een FAT BIKE zone om de sensatie van mountainbiken in de sneeuw te beleven
  • Ski- en snowboard instructeurs van de UPCA om het materiaal op de pistes te testen met behulp van tips van professionals en om de beste plekjes van het skigebied te ontdekken.
Ouverture Val Thorens - C.Cattin OT Val Thorens

Ouverture Val Thorens – C.Cattin OT Val Thorens

Tijdens de Grand Premiere wordt alles uit de kast gehaald, met talrijke verrassingen, cadeautjes en bovendien een grootse show met een après-ski concert op zaterdag van 17:00 tot 18:30 uur met een bekende artiest van Virgin Radio wiens naam nog geheim wordt gehouden…

De Grand Premiere is het grootste openingsevenement in de bergen zoals men nog nooit eerder heeft gezien, een moment van puur geluk na de afgelopen maanden waarin men niet heeft kunnen skiën.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

Comments are closed.