De luxury ‘Plan a Cruise’ maand

Exclusieve cruises met het gevoel van een privéjacht of expeditie
De maand oktober is door CLIA Nederland, brancheorganisatie van cruiserederijen, tot ‘plan a cruise’ maand uitgeroepen. Met als doel het grote publiek kennis te laten maken met cruises als afwisselende en betaalbare vakantie. Voor de happy few zijn er de exclusieve luxury cruises.

boot-water-cruise

Een ongeëvenaarde vakantie

Een cruise biedt een ongeëvenaarde vakantie qua prijs/kwaliteitsverhouding. De overtreffende trap van luxe zijn de exclusieve cruises. Denk aan: kleinschaligere schepen, expeditie cruises of statige clippers. Het aantal gasten aan boord van luxe cruiseschepen varieert van 200 tot 500 personen. Rust, ruimte en persoonlijke aandacht staan altijd centraal, evenals haute cuisine en excellente wijnen.

 

 

Voor de avontuurlijk ingestelde reizigers zijn er expeditie schepen met de ultieme mix van luxe en ontdekken. Onvergetelijke reizen naar Antarctica of door het Amazone gebied. Als het weer het toe laat, zakken de zodiacs in het water en kan het avontuur beginnen. Terug aan boord high-class ontspannen en dineren op sterrenniveau.

 

 

Een privéjacht

Veel ultra-luxe cruiseschepen doen vermoeden dat je aan boord bent gestapt van een privéjacht. De kenmerken: elegante interieurs, oog voor detail, klassieke nostalgie, ruime suites met dikke hotelbedden, het fijnste bedlinnen en personeel dat haarfijn aanvoelt wat luxe betekent. Elegant koersen door het Middellandse Zeegebied met stops in historische steden, cruisen langs tropische eilandparadijzen of op expeditie naar afgelegen natuurgebieden; het palet aan luxe, onalledaagse cruises is even kleurrijk als gevarieerd.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.