Beleef de ‘Moontain experience’ in de bergen

MOONTAIN Hostel is HET nieuwe concept voor accommodatie in de bergen om samen unieke momenten te beleven. Voor singles, stelletjes of voor een verblijf samen met het gezin of met vrienden, of het nu voor één nacht is of voor een langer verblijf.

sneeuw-wintersport-rood-goed

Mix

Deze nieuwe accommodatie is een mix van een hotel en een jeugdherberg van de ‘nieuwe generatie’, waarbij nieuwe ontmoetingen, leuke activiteiten en een gezellige sfeer centraal staan. Een primeur in de bergen!

 

 

Moontain Hostel biedt een honderdtal bedden in kamers van 2 tot 12 personen, welke men samen kan delen of individueel kan boeken, zodat iedereen een passende oplossing vindt voor zijn verblijf, afhankelijk van persoonlijke wensen en budget. Of men nu op zoek is naar gezelligheid, sportiviteit, een romantisch verblijf of een rustig verblijf met het gezin, iedereen kan zonder beperkingen zijn eigen verblijf samenstellen en bepalen aan welke activiteiten men wil deelnemen.

 

 

De 1e Moontain ligt midden tussen de dennenbomen in het hart van het groene berggebied van Oz en Oisans (Isère) en biedt een directe toegang tot het beroemde skigebied van de Alpe d’Huez.

Reserveringen zijn vanaf nu mogelijk

Moontain Hostel richt zich dankzij het aantrekkelijk geprijsde aanbod en een diversiteit aan activiteiten op alle soorten publiek: globe-trotters, gezinnen, stelletjes, vriendengroepen, avonturiers, singles, natuurliefhebbers…..
Of men nu enkel een bed wil reserveren voor een nacht of juist een langer verblijf met een maximum aan activiteiten, Moontain-Hostel.com biedt een aanbod à la carte. Profiteer van het comfort van een Premium Exclusive kamer, boek een privé kamer voor een verblijf met familie of vrienden of deel een kamer samen met andere reizigers. Welke optie men ook kiest, privacy is voor iedereen gewaarborgd want de bedden zijn allemaal van een gordijn voorzien. Sommige kamers hebben ook gestapelde bedden.
Vergeet de verplichte huurperiodes van een week van zaterdag tot zaterdag en geniet van Moontain Hostel voor 1 of meerdere dagen. Ontspanning en plezier zijn niet gebonden aan een bepaalde aankomstdag!

Sportieve activiteiten

Zin om meteen al bij aankomst te profiteren van het aanbod aan activiteiten in de bergen? Verlies geen minuut meer en boek uw activiteiten en sportmateriaal direct op onze website! Door een reservering online profiteert men tevens van speciale tarieven.

Een plek voor seminars en bedrijsuitjes

Met een ruimte welke volledig ingericht is voor 15 tot 20 personen biedt Moontain Hostel een bijzonder kader voor professionals. Ons team organiseert excursies op maat rondom het thema van de bergen: uitstapjes op sneeuwschoenen, ontdekkingstochten van het gebied of raclette avonden. Neem contact met ons op voor de organisatie van uw seminar of incentive. Moontain Hostel biedt u buiten het hoogseizoen tevens de mogelijkheid om de accommodatie geheel of gedeeltelijk af te huren voor uw evenement.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.