Bezoek Halloween in de Waarbeek

Familiepretpark de Waarbeek veranderd 29 oktober voor de tweede keer in een griezelig oord. Maak je op voor een naargeestig avontuur, met weerzinwekkende kledij, demonische spijzen, bloederige brouwsels, een schat aan raadsels, een vleugje zwarte komedie, met verbeeldingskracht, verpozing, bloedstollende en spookachtige elementen. Het park opent haar poorten zowel overdag als tot zeer laat in de avond om Twekky’s Halloween te vieren.

halloween-kinderen-pompoen

Halloween voor de kleinsten

Op zaterdag 29 oktober is het van 11.00 tot 16.00 uur griezelig gezellig in dit familiepretpark. Bloederige brouwsels, spannende etenswaren en een schat aan raadsels. Allemaal afgestemd op kinderen t/m 12 jaar. Houden jouw kinderen wel van een beetje avontuur? Kom dan overdag naar Haunted Holidays en griezel erop los met het hele gezin.

 

 

Scary Nightmare

Vanaf 17.00 uur wordt het park nóg een stukje enger. Hij wordt dan namelijk overgenomen door freaks die je liever niet wilt tegenkomen… Vanwege de spanning wordt het aangeraden om kinderen tot 16 jaar hier niet naartoe te laten gaan. De attracties zijn de hele avond geopend.

 

 

Acteurs

Voor het evenement Halloween zijn we een samenwerking aangegaan met een grote groep Twentenaren. Met een hele groep grimeurs, decorbouwers, acteurs en creatieve denkers toveren ze het park in een week tijd om tot een spannend griezelig pretpark waar Twekky de hoofdrol zal spelen.

Wie durft?

Voor de Halloween evenementen kun je gewone tickets kopen op de website.
Trillend van angst zijn wij in afwachting van je komst! We zien je graag in je meest gruwelijke outfit! (Houd bij het kiezen van je outfit rekening met in hoeverre het praktisch is om te dragen in combinatie met ritjes in attracties.)

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.