Nostalgie als basis voor de technologische toekomst

“Je proeft dat het steeds meer gaat bruisen hier. Maar we zitten nog maar aan het begin.” Deze keer is het de beurt aan directors duo OddOne om hun visie op Eindhoven te geven, als achtste video van de begin 2016 gelanceerde merkcampagne ‘Share the Vibe’. De zeven eerder gelanceerde video’s vind je op de website. De komende paar maanden volgen er nog meer.

chip-kleuren-technologie

Een computerchip vol mogelijkheden

OddOne bestaat uit de vrienden Peter van de Riet (Eindhoven) en Kerry Murphy (Amsterdam). Waar Peter meestal begint met de preproductie en de style frames, gaat Kerry vervolgens aan de slag met bouwen en het omzetten naar 3D. “We leren heel de tijd van elkaar, een perfecte mix”. Over hun Share the Vibe video zegt Peter: “Het logo is de basis van de stad Eindhoven. Een computerchip vol mogelijkheden. Als je daarop inzoomt, zie je een landschap vol macro- en micro-elementen, die samen zorgen voor de energie die door de stad gaat. De 80’s vibe ontstond op een natuurlijke manier. De nostalgische kant van Eindhoven, die de basis is voor de technologische toekomst.”

 

LEES OOK DIT: TEXT

 

Share the Vibe

Het merk Eindhoven is een dynamisch merk dat toebehoort aan de gemeente, maar ook aan de stad en haar inwoners. De ‘vibes’ uit het beeldmerk zijn vrij voor iedere Eindhovenaar om zijn of haar eigen energie in te stoppen. Daarom zijn onconventionele beeldmakers uit de stad uitgenodigd om hun eigen gevoel en betrokkenheid bij Eindhoven te delen met de wereld. Share the Vibe.

 

 

Denk daarbij aan makers als Bart Hess, Mike Roelofs en Johan Moorman (Spielerei). De enige sturing die de makers ontvangen, is het begin- en eindshot, waarin het merk Eindhoven centraal staat. Alles ertussenin is volledig vrij voor eigen interpretatie, waardoor compleet verschillende variaties op het merk Eindhoven ontstaan. De acht video’s vind je op de website.

Voel jij de Eindhoven energie ook? Deel dan mee via #Sharethevibe.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.