PaperFlies lanceert nieuwe “inspiratie” functie: vliegtickets zoeken zonder bestemming te kiezen

Op de website van de Amsterdamse startup PaperFlies, kan je vanaf vandaag naar een wereldkaart navigeren waarop de beste vliegticket tarieven voor elke bestemming te vinden zijn. Op deze manier wordt de bezoeker geïnspireerd tot het verbreden van zijn horizon.

vliegtickets-paperflies

200 bestemmingen

Door voor een vertrek luchthaven te kiezen zijn de laagste tarieven naar meer dan 200 bestemmingen zichtbaar op de kaart. De kaart maakt het eenvoudig om bestemmingen te vergelijken, de prijs voor een vliegticket naar New York en Tokyo is in één oogopslag tegen elkaar af te wegen.

 

 

De functie is vooral bedoelt voor mensen die op vakantie willen maar geen bestemming in gedachten hebben. Op basis van de ingevoerde reisdata worden de bestemmingen en de beste prijzen voorgesteld. Klikken op de prijs geeft extra details over de reis en de mogelijkheid om de vlucht te boeken.

 

 

De wereld is klein

“De wereld was nog nooit zo klein, je voelt je net een ontdekkingsreiziger als je de kaart gebruikt. De nieuwe functie is speciaal ontwikkeld om mensen te inspireren en te laten zien dat vliegtickets vaak niet zo duur zijn als men denkt.”, Aldus mede-oprichter Bob Stolk

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.