Bekijk de samenwerking tussen Businesspark Flight Forum en Eindhoven Airport

Een van de terreinen waarop de samenwerking zich richt, is mobiliteit. Zo verzorgt Eindhoven Airport het beheer van de parkeergarage in het kantorencluster van Flight Forum en gaan beide partijen zich bezighouden met een efficiënt parkeerbeheer, zodat het beter aansluit bij de behoefte van de eindgebruiker. Ook willen beide partijen gericht gaan investeren in faciliteiten die het gebruikerscomfort vergroten.

eindhoven-airport-brussel

Om de samenwerking te bekrachtigen, wordt gezamenlijk een overeenkomst ondertekend. De eerste stap in de samenwerking is de overdracht van het beheer van de parkeergarage op het kantorencluster van Flight Forum. Eindhoven Airport zorgt voor het technisch en operationeel beheer van de parkeergarage op Flight Forum.

 

 

Vandaag werd de samenwerking officieel bekrachtigd met het ondertekenen van de overeenkomst. Namens Eindhoven Airport zette directeur Joost Meijs zijn handtekening. Namens Businesspark Eindhoven was dat directeur Guus Sluijter.

 

 

Beiden spraken uit verheugd te zijn over de samenwerking, die wat hen betreft veel kansen biedt om de krachten te bundelen om zo de positie van beide bedrijventerreinen te versterken.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.