Met subsidie nu een e-bike leasen op e-BikeBusinessDay

Donderdag 13 oktober organiseert Fietsleasen.com in samenwerking met fietsenwinkel JUIZZ en Gemeente Utrecht de e-BikeBusinessday. Kom deze dag meer te weten over de subsidieregeling van Gemeente Utrecht voor een lease e-bike, maak een proefrit en bewonder de collectie van e-bikes, speed-pedelecs en elektrische bakfietsen.

e-bikes-fietsen-man

Laatste jaar subsidieregeling

Voor Gemeente Utrecht is de luchtkwaliteit prioriteit. Desalniettemin is 2016 voorlopig het laatste jaar dat er subsidie aangevraagd kan worden voor een lease e-bike. Tot het einde van dit jaar ligt er tot € 1500,- per fiets klaar voor bedrijven die een e-bike leasen.

 

 

Sophie Gunnink, Project Manager bij Gemeente Utrecht en verantwoordelijk voor de subsidie: ”Wij vinden het erg belangrijk dat de luchtkwaliteit in de stad verbetert. De elektrische lease (bak)fiets biedt een perfect alternatief voor bijvoorbeeld de bestelbus. Deze is beter voor het milieu en bovendien zijn de bezorgtijden sneller. Nu maakt de e-bike subsidieregeling het financieel ook nog eens heel aantrekkelijk!”

 

 

De trend van 2016: een fiets leasen

Een e-bike leasen is de mobiliteitstrend van dit jaar. Steeds meer mensen willen betalen voor gebruik in plaats van betalen voor bezit. Kijk maar naar bedrijven als Airbnb en Greenwheels. Veel mensen vinden het belangrijk hun CO2 footprint te verkleinen en laten vaker de auto staan.

Jochem Karstanje, New Business Manager van Fietsleasen.com: “We helpen Gemeente Utrecht aan schone lucht en het behalen van milieudoelstellingen. Dit doen we door het bedrijfsleven in contact te brengen met de trend om elektrische (bak)fietsen te leasen. De subsidie van € 1500,- scheelt al snel de helft van het leasebedrag. Eigenlijk ben je gek als je nog voor de bestelwagen kiest.”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.