Rabo Museumkids week gaat van start op Paleis Het Loo

Paleis Het Loo organiseert tijdens de Rabo Museumkidsweek van 15 tot en met 23 oktober een Paleisreis, waarin onderscheidingen, ridderordes en ‘lintjes voor de koning’ centraal staan. Na de rondleiding met de gids kunnen kinderen zelf een eigen lintje knutselen.

paleis-hetloo-kinderen-schilderijen

Deelname aan de Paleisreis

De Paleisreis start dagelijks om 11.00, 13.00 en 14.30 uur, voor kinderen in de leeftijd van circa 5 t/m 11 jaar. Aanmelden voor de Paleisreis kan via de website van Paleis het Loo heeft de voorkeur. Zonder aanmelding op basis van beschikbaarheid op de dag zelf. Deelname aan de Paleisreis is gratis, kinderen hebben alleen een geldig entreebewijs nodig. Op maandag 17 oktober is Paleis Het Loo extra geopend.

 

 

Zonder aanmelding op basis van beschikbaarheid op de dag zelf. Deelname aan de Paleisreis is gratis, kinderen hebben alleen een geldig entreebewijs nodig. Op maandag 17 oktober is Paleis Het Loo extra geopend.

 

 

Er zijn in de herfstvakantie nog veel meer kinderactiviteiten, voor alle leeftijden. Op zaterdag, zondag en woensdag is ook het paleisdak opengesteld.

kinderen-rabomuseumweek-paleishetloo

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.