Vier het jubileum van de supergondel op 3000 meter hoogte

De Tiroler Zugspitzbahn viert dit jaar haar 90-jarig jubileum. Deze supergondel brengt je vanuit Ehrwald in Oostenrijk zonder tussenstop naar de top van de hoogste berg in Duitsland. Daar heb je op 2962 meter hoogte een adembenemend uitzicht over Beieren en Tirol. Vanaf het panoramaterras zie je de Grossglockner, de Piz Bernina en de tv-toren van München. De rit zelf, boven het rotsachtige landschap, is eveneens indrukwekkend.

ski-gebied-huis-blauwe-lucht

Jaarlijks maken ruim 200.000 personen gebruik van de gondel, die in 1926 officieel werd geopend. Het gebied is één van de mooiste en bekendste wandelgebieden van Duitsland en Oostenrijk. Vooral populair bij de Nederlanders vanwege de gunstige reisafstand. Vanuit Hotel Post Lermoos, aan de voet van de Zugspitze, geniet je misschien wel het meest van de majestueuze berg. Het oudste hotel van de streek organiseert hier gegidste bergwandelingen gecombineerd met een luxe verblijf.

 

 

Genieten in Lermoos

Hotel Post (viersterren Superior) in Lermoos is één van de 25 luxueuze Best Wellness Hotels in Oostenrijk en combineert op aangename wijze actieve wandeltochten en culinaire hoogstandjes met luxe wellness. Het beschikt over een 2000 m2 groot, ongekend luxe wellnessparadijs: Rosalpin Spa. Hier staat een deskundig team klaar voor heerlijk ontspannen massages en beautybehandelingen. Zo ben je na een week weer lekker in balans.

 

 

Hotel Post ****S Arrangement Zugspitze & Wellness

Vier overnachtingen in Hotel Post Viersterren Superior, inclusief:

  • Vier overnachtingen in Hotel Post Suite A voor 2 personen, vanaf € 538,- p.p.
  • Gourmet-Volpension en Verwen extra’s: zie Post-Lermoos.at.
  • Wandelingen met gids en Post Wandelstokken die je mag houden
  • Adventure ride met de Tiroler Zugspitzbahn en een glas bubbels op de top (3000m)

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.