Nieuwe loot aan de Roots in the Woods stam

Deep in the Woods, op zaterdag 22 oktober, is de nieuwste en misschien ook wel meteen de meest verrassende locatie in het Roots in the Woods programma van dit jaar. De betoverende setting, diep in de bossen tussen Hoenderloo en Apeldoorn zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Deep in the Woods is een bijzonder nieuw festival met opvallend aanstormend muzikaal talent, spektakeltheater en verrassende kinderactiviteiten. Een festival dat de bezoeker echt moet gaan ontdekken.

mensen-bos-deep-in-the-woods

Bezoekers halen vanaf 14:00 uur in een onvergetelijke setting hun hart op met nieuwe muziek en betoverende theateracts. Een voorbeeld van het talent dat staat geprogrammeerd is de indierockband en 3FM Serious Talent ‘The Great Communicators’. Met hun pakkende liedjes en speelse energie op het podium krijgen ze iedereen mee. Ook Sofie Letitre spat van het hoofdpodium af. Haar muziek is een unieke combinatie tussen donkere popmuziek en elektronische sounds. Een fusie van de traditionele akoestische instrumenten en elektronica zorgt voor een intense en dynamische liveshow.

 

 

Op het hoofdpodium kun je ook genieten van de muziek van Crying Boys Cafe en Indie-Folk band Matt Winson. Zij maken toegankelijke folk muziek met invloeden van bluegrass, jazz en elektronica.
Op de secret stage, verscholen in het bos hoor je de prachtige klanken van Eelke Ankersmit die onlangs de titel ‘Mooie Noten 2016’ won. Ook de talentvolle singer-songwriter Sured is hier te vinden. Crying Boys Cafe en Matt Winson spelen naast het hoofdpodium ook in kleinere setting op de secret stage.

 

 

Naast muziek kun je in de mystieke sfeer van het diepe bos allerlei bijzondere wezens tegenkomen. Het theater wordt in de vroege avond spectaculair afgesloten met de act ‘Flames of Chaos’. Een spannende act gekenmerkt door vlammende kostuums, dans en elegantie. Kinderen zijn net zo welkom en kunnen vooral veel dingen doen rond kampvuurtjes, bakken popcorn en andere doe dingen. Heb je trek, dan staan er een aantal foodtrucks met lekkere hapjes en gerechten voor je klaar. Om 21:00 uur sluit het festival haar deuren.

Het complete programma van Deep in the Woods en de overige locaties is te vinden op de website. Via deze website zijn ook de toegangskaarten te bestellen. Kaarten kosten slechts € 10,- voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen tot 12 jaar. De exacte locatie wordt bekendgemaakt zodra het toegangskaartje is aangeschaft.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.