Verkeersbureaus van Sint Maarten start samenwerking met Aviareps

Het verkeersbureau van St. Maarten heeft marketing– en communicatiebureau AVIAREPS aangesteld om de volledige vertegenwoordiging van St. Maarten in de Benelux op zich te nemen. De samenwerking tussen AVIAREPS en St. Maarten gaat per direct van start.

sint-maarten-strand-blauw-zee-mensen

Benelux is een belangrijke markt

Het verkeersbureau van St. Maarten heeft na een uitgebreide selectieprocedure unaniem gekozen voor AVIAREPS om haar in de Benelux te vertegenwoordigen op het gebied van trade, marketing en public relations. AVIAREPS zal vanuit die hoedanigheid aanspreekpunt van de bestemming zijn en wordt verantwoordelijk voor onder andere advertising, branding, public relations en (sociale) media in de Benelux.

 

 

Het verkeersbureau van St. Maarten en AVIAREPS willen de verrassende Caribische bestemming opnieuw op de kaart zetten onder trade- en mediapartners en consumenten. AVIAREPS zal een bijdrage leveren aan het verhogen van de bekendheid van St. Maarten in de Benelux en potentiële bezoekers informeren over het veelzijdige aanbod van de bestemming. “De Benelux is een key markt voor St. Maarten en AVIAREPS biedt ons veel toegevoegde waarde. Met haar kennis, expertise en uitgebreide netwerk, verwachten we ons marktaandeel in Europa verder te kunnen vergroten en de naamsbekendheid van de bestemming te verhogen,” aldus de Minister van Toerisme, Hon. Ingrid Arrindell.

 

 

Favoriete vakantiebestemming van velen

“Wij zijn trots dat wij St. Maarten aan ons klantportfolio mogen toevoegen. Het is een prachtig eiland dat meer diversiteit biedt dan veel mensen zich realiseren. Wij kijken ernaar uit om de bestemming de komende jaren, samen met het verkeersbureau van St. Maarten en haar partners, te promoten en het tot een favoriete vakantiebestemming van velen in de Benelux te maken,“ zegt Martijn Strijker, General Manager van AVIAREPS Benelux.

 

 

Ontvang dagelijks het laatste nieuws

Ontdek elke dag gratis een samenvatting met het laatste nieuws en actuele events van wereldwijde bestemmingen. (en we sturen geen spam)

Comments are closed.