Ontdek deze nieuwe inspirerende film over Parijs

Anne Hidalgo heeft vandaag een film gereleased om Parijs te promoten, dit al moet bijdragen aan een toename van toeristen in Parijs. Geregisseerd door Jalil Lespert, wijst hij op de levendigheid van de stad Parijs in 2016 door middel van portretten van Parijzenaars en bezoekers. Vanaf volgende week wordt de film vertoond in Frankrijk en in het buitenland.

De Champ- Elysees

De Champ- Elysees

Daling buitenlandse bezoekers

Sinds de aanslagen van november 2015, is het aantal buitenlandse bezoekers gedaald. De stad Parijs, de regering en de economische actoren in Parijs besloten de krachten te bundelen om een ​​herstelplan te maken van meer dan 2 miljoen euro. Het plan wordt gelanceerd aan het begin van de zomer.


#ParisJeTaime por mairiedeparis
 

Onder de genomen maatregelen is een promotionele film, geregisseerd door Jalil Lespert, die het publiek in staat stelt om de vele attracties van de hoofdstad te zien. De film werd onthuld op donderdag door Anne Hidalgo, burgemeester van Parijs, en zal getoond worden vanaf volgende week in Frankrijk en in het buitenland, dankzij de talrijke partners.

 

Toen ik over dit project hoorde, was ik erg trots. Ik ben hier geboren en getogen.

‘Ik wilde de straten van de stad filmen, maar meer dan alles wilde ik de leuke winkels in Parijs filmen. Daarnaast wilde ik hulde brengen aan de verhalen die hier werden gemaakt. Ik wilde Parijs laten zien op een andere manier, een veelzijdig Parijs dat zo veel emoties en sferen met zich mee brengt’ legt hij uit.

 

 

 
De film biedt een snelle rondleiding door de hoofdstad. Op het nummer: Need Your Love by-Nice gebaseerd op de Franse band Hyphen Hyphen, onthult Parijs opnieuw haar monumenten, winkels, gastronomie en ook zijn verborgen schatten en Parijzenaars, op terrasjes en langs het Canal Saint-Martin.

 

LEES OOK DIT: Natuur in Parijs

 

‘Paris is een unieke en magische stad om zo veel redenen, bijvoorbeeld vanwege de cultuur, de mode, gastronomie etc. We zijn vastbesloten om de stad Parijs opnieuw op de kaart te zetten om bezoekers uit de hele wereld te verwelkomen. Parijs, een veerkrachtige stad, is bekend om het terug vechten en nodigt u uit om de innovatieve en levendige stad opnieuw te komen ontdekken. ‘ Paris will always be Paris’, benadrukte Anne Hidalgo, burgemeester van Parijs.
Parijs is de grootste toeristische bestemming ter wereld. Deze uiterst belangrijke economische sector is goed voor meer dan 13% van het BBP van de stad en 500.000 banen in de regio.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.