Peru lanceert nieuwe campagne

Peruanen doen alles met liefde, passie en toewijding en dat maakt hen authentiek en uniek in de wereld. Dat is de boodschap die Peru wil overbrengen in de nieuwe internationale campagne, onder de pay-off ‘Toegewijd aan jou, toegewijd aan de wereld’. Met verschillende commercials wordt het mooiste van Peru en de invloed van het land op de rest van de wereld getoond

peru-koffie

Toegewijd aan de wereld

De nieuwe internationale campagne ‘Peru, toegewijd aan de wereld’ laat door middel van prachtige beelden de diversiteit van het land zien. Er is gekozen voor een algemene spot en vier kortere commercials met verschillende thema’s waar het land bekend om staat: het eten, het nationale drankje pisco, de textielsector en de landbouw.

 

 

Naast de culturele en historische bezienswaardigheden, is in deze campagne dus ook veel aandacht voor de wereldwijd geliefde gastronomie. De campagne is al in heel Latijns-Amerika uitgerold, nu volgen de VS en Europa. Naar schatting zullen hiermee dit jaar 31 miljoen mensen worden bereikt.

 

 

Een wereld binnen de wereld

De hoofdcommercial opent met prachtige beelden van een gecultiveerd gebied in de Andes, waarbij de voice-over vertelt dat de geschiedenis van Peru hier duizenden jaren geleden begon. Vervolgens zien we boeren onder andere aardappelen, maca, cacao, katoen, avocado’s, limoenen en mango’s oogsten, waarbij later in beeld wordt gebracht hoe en waar deze landbouwproducten alle uithoeken van de wereld bereiken. Uiteraard komen ook diverse smakelijke gerechten en de bekende pisco in beeld. De afsluitende zin luidt: ‘Wij zijn een wereld binnen de wereld. Dus vind hier alles wat je wilt vinden, en nog veel meer…’

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.