KLM en wijnhoeve De Kleine Schorre vieren 10-jarige samenwerking

KLM en wijnhoeve de Kleine Schorre vierden vandaag hun 10-jarige samenwerking. KLM serveert al sinds 2006 wijn van de prachtige wijnhoeve aan boord van de World Business Class. Speciaal voor deze feestelijke gelegenheid bracht KLM vandaag het grootste KLM-wijnpanel ooit samen.
klm-wijnhoeve-kleine-schorre

Aan de proeftafel zaten naast het vaste KLM-wijnpanel met professionele wijnkenners zoals Hubrecht Duijker, Harold Hamersma en Ronald de Groot, ook de Wijnkoningin van de Kleine Schorre Nadien de Visser en de Commissaris van de Koning in Zeeland Han Polman. Verder bestond speciaal voor deze dag het wijnpanel uit ruim 100 gasten waaronder KLM’s Nederlandse Frequent Flyers, cabinepersoneel, goede relaties en aandeelhouders van De Kleine Schorre.

 

 

Tijdens de proeverij konden de panelleden vier soorten wijn blind proeven. Drie daarvan werden uiteindelijk geselecteerd. Deze geselecteerde wijnen zullen in 2017 aan boord van KLM’s World Business Class geserveerd worden. Dit zijn de drie prachtige witte wijnen van de druivenrassen Pinot Blanc, Rivaner en Auxerrois.

“Wij zijn trots op de 10-jarige samenwerking met wijnhoeve De Kleine Schorre. Ieder jaar worden de wijnen van De Kleine Schorre gekeurd en geselecteerd. Dit jaar wordt het KLM-wijnpanel versterkt door klanten en cabinepersoneel. Niet alleen om de samenwerking te vieren, maar ook om in 2017 opnieuw mooie wijnen aan boord te serveren ”
Miriam Kartman, Executive Vice President Inflight Services

 

 

Ervaring aan boord

KLM schonk in de afgelopen 10 jaar verschillende wijnen van De Kleine Schorre aan boord en heeft daarover veel positieve reacties ontvangen. Zowel Nederlandse als internationale passagiers waarderen de smaakvolle wijnen van Nederlandse bodem.

Over De Kleine Schorre

De Kleine Schorre is met tien hectare en 42.000 wijnranken een van de grootste wijngaarden van Nederland. De wijnhoeve bestaat sinds 2001 en is gelegen in het typisch Zeeuwse ringdorp Dreischor, op het eiland Schouwen-Duiveland.

“Wij vinden het heel bijzonder dat een groot, internationaal bedrijf zoals KLM onze Nederlandse wijnen serveert aan passagiers in de World Business Class. Dit jaar mogen wij, na intensieve keuring, voor de 10e keer leveren aan KLM. Dat is een kroon op ons werk en daar zijn wij ontzettend trots op ”
Johan van de Velde, directeur De Kleine Schorre

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.