September tuinmaand op Paleis ’t Loo

Museum Paleis Het Loo organiseert deze nazomer de September Tuinmaand, waarin de paleistuinen vier weken lang het toneel zijn voor uiteenlopende tuinactiviteiten met iedere dag een aantrekkelijk programma.

De bloemenkamer van Paleis 't Loo

De bloemenkamer van Paleis ’t Loo

Publiek kan wekelijks een kijkje nemen achter de schermen in de Bloemenkamer van de Tuindienst, waar de verse boeketten voor het paleis worden gemaakt. Ook een bezoek aan de Pompenkelder, waar de fonteinen worden aangestuurd, behoort tot de mogelijkheden.

 

 

Er zijn rondleidingen door de tuin en naar het paleisdak voor een weids uitzicht, er is een fotowedstrijd en de tuinbaas en tuinconservator geven lezingen. Op het ‘mooiste terras van Nederland’, onder de Colonnades, is een proeverij van confituren uit de nieuwe productlijn van Paleis Het Loo.

 

 

Ontvang dagelijks het laatste nieuws

Ontdek elke dag gratis een samenvatting met het laatste nieuws en actuele events van wereldwijde bestemmingen. (en we sturen geen spam)

Comments are closed.